Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az mit jelent,ha mindennap...

Az mit jelent,ha mindennap ugyanakkor nézem meg az órám?

Figyelt kérdés
Akkor halok meg?
2022. jún. 13. 21:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%

Máskor is nézed, csak arra koncentrálsz, amikor pont ugyanazt a számot látod....

Ezer találat van erről.... Arról is, hogy valaki mindig 22:22-kor néz rá épp az órára...

2022. jún. 13. 21:50
 2/12 anonim ***** válasza:
6%

Figyelmeztető számok.De ehhez tudni kéne melyik számok, számkombinációk mit jelentenek pontosan.

Rendszeresen van velem, hajnalban,2:22,1:11,2:55 megyek ki wc-re.

Van egy időpont, amikor szintén felébredek vagy pont megyek ki a wc-re, és látom a digitális órán pont ennyi az idő,3:33

Ez viszont külön spirituális jelentőséggel bír, hiszen a keresztrefeszítés szimbólikus ideje.

Sok emberrel ha véletlen ekkor megébred paranormális dolgok történnek.

Egy ilyen eset nálunk a sok közül.

3:33 volt mikor felébredtem, feleségem is felébredt a falból iszonyatos kopogást hallottunk.Kertes ház,nincs szomszéd,mellettünk lévő szobában senki, de mégis kopogás a falból, egyre erősebben.felkeltem mondom megnézem.felkapcsoltam a villanyt, erre pukkant egyet elment a házban az áram.Zseblámpával mentem át a mászik szobába.

Feleségem már összecsinálta magát,jött utánam.

Hát gyerekek, amit ott akkor láttunk, nem akartuk elhinni.Másik szobában volt egy könyvespolc,zárt üvegajtóval.onnan jött a kopogás, de nagyon durván.odamntem lassan, de itt már én is bevallom őszintén,majd összexartam magam.az ajtó kivágódott és volt benne egy Biblia,majd kirepült a helyéről le a földre,szétnyitott állapotba került a földre,ahogy leesett,megfordítottam rávilágítok és ezt láttam.a keresztrefeszítés ideje volt pont azon az oldalon.A sátáni démoni erők fordított szimbólika szerint működnek, ennek egy megcsúfolása a hajnali három óra szemben a keresztrefeszítés délutáni 3 óra időpontjával.

2022. jún. 13. 22:10
 3/12 anonim ***** válasza:
62%
húha... :)
2022. jún. 13. 22:12
 4/12 anonim ***** válasza:
84%
Azt jelenti, hogy megállt az órád.
2022. jún. 13. 22:37
 5/12 anonim ***** válasza:
82%

2!

Jó a történeted, ijesztő, kirázott a hideg, de valószínűleg kamu :D

2022. jún. 13. 22:42
 6/12 anonim ***** válasza:
Lehet a hangjelzés miatt nézel mindig rà?
2022. jún. 13. 22:52
 7/12 anonim ***** válasza:
67%

5 a kettes biztos, hogy kamu. Egyrészt ilyenek nem léteznek, másrészt Conjuring című horrorfilmből vette a dolgokat, és átírta kicsit az "eseményeket".

Bár amennyi beszívott idióta ide feljár, biztos aki elhiszi.

Amúgy érdemes megnézni azt a filmet, ha az ember hívő mondjuk, a kategóriában az egyik legjobb. Sajnos belőlem ezek a filmek már nem váltanak ki semmit, mint 14 15 éves koromban, mert már nem vagyok vallásos. Annak neveltek, akkor még hittem ezekben, már nem. Így a film is inkább röhejes számomra, mint félelmetes. Ennyit erről.

2022. jún. 14. 01:11
 8/12 anonim ***** válasza:
Ezt nem tudtam már rég láttam :D :D Az egy tucathorror.
2022. jún. 14. 01:22
 9/12 anonim ***** válasza:

Igen, de szerintem ebben a démonos kategóriában a conjuring meg az első két insidious a legjobbak. És az ördögűző de az más kor.

Amúgy abban mondja az ördögűző házaspárban a férj, hogy ezzel a hajnali hármas kopogással megszégyenítik Krisztust, és hogy ezért is akkor áll meg az óra, meg ezért hármasával kopog. Bár ezt ő kihagyta, vagy véletlenül, vagy hogy annyira ne legyen hasonló a történet, meg a filmben a bibliadobálás ennek kapcsán így nem volt. Szóval ez az egész alap amit vett, az viszonylag a film elejéről van, amikor először kimennek a házhoz a warrenék, most eszembe jutott a nevük :D

2022. jún. 14. 01:28
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy ez a legjobb. Inkább az Ördögűző.

Ezt évekkel korábban az Ördögűzés Emily Rose üdvéértben is elmondták.

2022. jún. 14. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!