Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A zombiként telefonjaikat...

A zombiként telefonjaikat bámuló embertömegek milyen tudatállapotban vannak pontosan?

Figyelt kérdés
Csak eszembe jutott, hogy most én is csináltam egy nagy figyelmetlenséget, és párhuzamot állítottam velük. Gondolom nem kell fejtegetnem a jelenséget, mindenki látta már. Ha pl. nagyon belemerülök mondjuk az olvasásba, akkor én is ilyen tudatállapotba kerülök, vagy ha nem, mi a különbség?
2022. jún. 7. 13:03
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Egós szinteken. Ha elveszel a tengerben, nem lehetsz addig az óceán
2022. jún. 7. 13:22
 2/7 A kérdező kommentje:
1.: Egós szinteken? Mert még milyen szintek vannak azonkívül? És azoknak milyen fokozatai?
2022. jún. 7. 13:40
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
Zombi tudatállapotban. Durva balesetek vannak a neten amiket térfigyelő kamerák vesznek fel, hogy mik történnek.
2022. jún. 7. 13:41
 4/7 anonim ***** válasza:
34%
Az énen átlátó, de még vele azonosuló, az énen átlátó,de vele nem azonosuló, a legmagasabbat nem tudom megfogalmazni pontosabban, de eggyé váltál Istennel abban a tudatállapotban. Nem lehet értelemmel körülírni ezt egyébként, de ha beírod a szamádhi szót keresőbe, wikipédián belül ad ki találatot.
2022. jún. 7. 15:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem lehetsz folyamatosan emelkedett tudatállapotban, hiszen a hétköznapi élet szintjén is működnöd kell, hogy fenntartsd magad, ilyenkor pedig óhatatlanul az átlagember viselkedésével azonosulsz.

A kulcsszó az arányosság, tehát ne feledkezz bele túl hosszú időre az anyagi dolgokba. A legjobb az lenne, ha egy magasabb nézőpontba helyezkedve tudnál működni, hétköznapi körülmények között is.

2022. jún. 8. 09:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Bamba.
2022. jún. 8. 13:30
 7/7 anonim ***** válasza:
A mély meditációs tudatállapot egészen más, mint a meditációt két órával követő, én az állandó tudatállapotról beszéltem, nem az átmenetiről. Magasabb tudatszinteken nem fogsz azonosulni az átlagemberes működéssel, mert átlátod az egészet, megérted és elfogadod, de nem azonosulsz vele, mint ahogy semmivel sem. Vannak dolgok melyek szükségesek a test túlélése szempontjából, lehetsz akármilyen nyugati ember, egy órát be tudsz iktatni naponta, ha meditációról van szó, legfeljebb egy órával előbb kelsz vagy kettővel, és kevesebb figyelmet szentelsz az élvezettel kapcsolatos dolgoknak, amik lehetőségként működnek nem szükségként. A meditáció kapcsán Isten akarata valósul meg, azaz az én, az önzésre való belső igény esetén nem fogsz magas tudatszintet elérni, minden ami anyagi arról le kell mondani szükség szintjén, csak azért tart téged ez a körforgás a fizikai életben, mert vannak olyan részei melyeket te szükségesnek tartasz.
2022. jún. 8. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!