Szerintem vagy semmi- (úgy kell elképzelni, mint amikor teljesen eszméletlen állapotban vagy, pl álom nélküli alvás, alkohol vagy gyógyszerek általi kiütöttség, vagy műtéti altatás)- szóval mint mikor kihúzzák a számítógépet. Végül is sok esély van rá hogyha logikusan belegondolunk hogy az agy miatt van minden : az érzelmeink stb és ha az agy megszűnik a testtel együtt, akkor ez az egész ami vagyunk, leáll.
Második lehetőség ami szerintem lehetséges az a reinkarnáció, vagy talán valami párhuzamos univerzumba kerülés, esetleg szellemként vagy lenyomatként való itt maradás. Én nem tudom mennyire lehet ezeket elhinni de ha valami van (amire szintén sok jel mutat) akkor én még ezeket tudom úgy ahogy elhinni.
Én személy szerint a mennyországos, poklos meséket nem tudom elhinni.
26/n
Szilvi
4-es vagyok
A reinkarnáció lenne a leggázabb. Mivel akkor ugyanazokat a problémákat kellene megoldanom, amit ebben az életben sem tudtam. Ez az élet pedig így szenvedések végtelen láncolata. Jobb lenne megszűnni, eltűnni mintha soha nem is lettem volna.
De persze megértem ha valaki másként látja az egészet ;)
A Teremtésről és lelkekről van szó, sokkal összetettebb a történet, mint egy "egyszerű" út.
Vannak lelkek aki hazamennek, más világokból jöttek, hogy egy-két-vagy több életet itt is leéljenek, tapasztaljanak, fejlődjenek.
Sok lélek a reinkarnáció körforgásában vesz részt különböző szinteken, eltérő fejlettséggel, eltérő leckékkel.
Más lelkek a Teremtő részeként kívánnak "szolgálni" a továbbiakban, ők feloldódnak,elérik a nirvanat.
Egyes lelkek -ha egy hiteles spirituális úton haladtak, és megvalósították magukban azt a szintet ami körforgás elhagyásához kell- elmehetnek tanítójuk, mesterük által felkínált mennyei világba a továbbiakban.
Vannak lelkek akik bár már rég meghaladták az emberi élet során elérhető lelki tisztaság szintjét, tovább mehetnének magasabb világokba, más leckéket, további fejlődést elsajátítani, mégis azt válasszák hogy folyamatosan visszaszületnek, és segítik az itt "szenvedő", lassan lelkeket.
....stb stb stb....ennél sokkal több lehetőség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!