Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi vár ránk a halál után?

Mi vár ránk a halál után?

Figyelt kérdés

Bármennyire is hülyén hangzik a kérdés tényleg érdekel, nem nem tervezek öngyilkosnak lenni csak szimplán érdekel így hajnali fél 2 kor.

Esetleg az elhunyt családtagokat, háziállatokat isméz látjuk?

2022. máj. 7. 01:26
 1/7 anonim ***** válasza:
64%

Még egy darabig ne tudd meg akkor.

Engem is érdekel, de mindennek meg van a maga ideje.

Amúgy szerintem a túlvilág nem figuratív, hanem egy halmaz energia. Ott vagyunk benne alaktalan áramként, amíg nem születünk újra, a nagymama, a kutya, a macska "lelke" is ott lebeg, de már nem felismerhető alakban, aztán visszatérnek a körforgásba.

2022. máj. 7. 02:38
 2/7 anonim válasza:
16%
A testünk itt marad, de a lelkünk felmegy egy csodálatos helyre. Úgy hívják: Mennyország. Itt már nincs fájdalmad. De nem mindenki érdemli meg ezt a helyet. Van 3 út. Pokol, Tisztító tűz, és ugye a Menny. A Pokolból már nem kapsz Istentől irgalmat, de a Tisztító tűzből még mindkettőbe kerülhetsz. Ha megbánod a bűneidet az utolsóba, de ha nem, akkor rossz sors vár rád...
2022. máj. 7. 08:42
 3/7 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem az élet van olyan rossz mint a halál. Persze vannak akik gazdagnak, okosnak és szépnek születnek, nekik jó lehet élni. Nekik érdemes élni, minden nap felkelni az ágyból.
2022. máj. 7. 13:41
 4/7 anonim ***** válasza:
88%

3-asnak: Ez milyen szempontból válasz az eredeti kérdésre?

Amúgy középosztályba születtem, jó jegyeim voltak az iskolában, és szerintem ronda sem vagyok. Hidd el, egyik sem segít benne, hogy reggel boldogan keljek fel, és jónak tartsam az életem.

2022. máj. 7. 13:58
 5/7 anonim ***** válasza:
69%
Olyan szempontból, hogy az egész életem annyira ijesztő, hogy nem tudok félni a haláltól.
2022. máj. 7. 16:28
 6/7 A kérdező kommentje:

#3as. Szerintem nem ettől függ, hogy érdemes- e felkelni vagy sem.

Én nem vagyok szép, nincs jó alakom se, nem is gazdag családban élek. Szimplán vannak emberek, akik elfogadnak így és szeretnek, van párom, aki elfogad, van egy célom tanulás terén és alakformálás terén is és ezek miatt érdemes felkelni. Nyilván jobb lenne több pénzel élni, de bármennyire is klisé nem érne fel azzal, ahogy a barátom bánik velem.

2022. máj. 8. 02:24
 7/7 anonim ***** válasza:
83%

Az biztos hogy a test az enyészeté lesz.

A túlvilág az lehet a meny és a pokol. Ha a családtagok ugyan arra a sorsra jutnak mint te akkor találkoztok. Ha nem akkor nyilván nem.

Ha reinkarnáció van, akkor egy következő életben találkozhattok de nem tudtok egymásról nem emlékeztek a múltra.

De ha az indián szellemvilág van, vagy a görög alvilág akkor biztosan találkoztok.

Vagy a túlvilági történetek egyike

Vagy nincs semmi, az is benne van.

Én a reinkarnációt tartom szimpatikusnak, de a görög alvilág és a semmi játszik nálam.

2022. máj. 8. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!