Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit szóltok ehhez? Lehet hogy...

Mit szóltok ehhez? Lehet hogy mégis van valami a halál után?

Figyelt kérdés
[link]

2022. ápr. 19. 22:29
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
66%

Naná, hogy van valami a halál után: temetés. Meg a többieknek, akik nem haltak még meg, azoknak élet.

Amúgy azért az is meredek, hogy számodra a legtudományosabb oldal az Origo...

2022. ápr. 19. 22:53
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem találom már, de esküszöm, hogy volt már ez a kérdés.

Nem tudjuk, és a cikk alapján sem igazán tudjuk meg van-e élet a halál után. Azt tudjuk, hogy a klinikai halál állapotából visszahozott személyek különféle transzcendens élményekkel gazdagodnak, de ez most vagy valóban a szellemvilág megtapasztalása, vagy csak az elme szüleménye.

"bár az áttekintett tanulmányok nem tudták egyértelműen igazolni a betegek halállal kapcsolatos tapasztalatainak és állításainak valódiságát, kizárni sem lehet azokat."

2022. ápr. 19. 23:58
 3/24 anonim ***** válasza:
94%
Határozott meg győződésem az hogy van valami a halál után, nem egyszer volt halál közeli élményem....lehet elítélik ezt a felfogást az emberek, de én láttam/éreztem is dolgokat amik számomra bizonyítják isten és sátán létezését, pedig nem vagyok "szektás" 29f
2022. ápr. 20. 00:01
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

3# Mesélhetnél konkrétumokat is, engem nagyon érdekelne!

Lécci!!

2022. ápr. 20. 00:04
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

3 éreztem ahogy elhagyja a lelkem a testemet (a mellkas közepén van) a pokolból képeket láttam, nem sok ember volt ott de tényleg létezik az a kárhozatató tűz amiben égnek az emberek, ezek mellett szörnyek is voltak ott nem lehet sehogy leírni őket, nagyon torz szülemények voltak...magát a sátánt nem láttam...érdekes mód full sötét van, de nem ez a megszokott hanem teljesen üres az a sötétség és végtelen.

Azt érzed 1000 évet voltál ott pedig ez nálam 2 perc volt...ezután szerintem a mennybe voltam pár percig, gyönyörű gyémántokkal volt kirakva minden, olyan színek amik a földön nem is léteznek, teljes lelki béke, boldogság, sírtam az örömtöl ott, sok meghalt rokonom is láttam ott...es furcsa növény szerű dolgokat égettek ott pap szerű emberek és megáldottak valami furcsa nyelven...ez az egész 1 perc sem volt, tehát 3 perc elég volt nekem ehhez.

Na ez egy autó baleset után volt amikor szerintem talán pár percre meg is haltam.

2022. ápr. 20. 00:14
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
5# Hűha, köszönöm hogy leírtad!
2022. ápr. 20. 00:25
 7/24 anonim ***** válasza:
37%

A halálközeli élményekről már sokat beszéltünk itt.

Ilyenkor az agy egy rendkívül erős kábítószert termelhet, és ez okozhat ilyen élményeket.

Mivel ezek az ÉLET jelenségei, ezért a halálról, vagy a túlvilágról ezek nem tudnak információt adni.

Az Origót meg a helyetekben kihagynám.

2022. ápr. 20. 00:37
 8/24 anonim ***** válasza:
76%
#5 Értem, hogy te ezt láttad, tpasztaltad a klinikai halál állapotában. Azt is értem, hogy igaznak véled, nem ítéllek el, feltételezem, hogy nem hazudsz. Csak nézz utána mások élményeinek, szöges ellentéteit is leírják annak, amit most te. Akkor most melyikőtök túlvilága igazi? Bennem ezért merül fel, hogy ez csak az agyban lezajló kémiai folyamat része.
2022. ápr. 20. 00:42
 9/24 anonim ***** válasza:
12%
Az origo megbízható oldal, ha tudsz jobbat akkor miért nem mondod?
2022. ápr. 20. 00:43
 10/24 anonim ***** válasza:
68%

Az Origo csak valaha volt megbízható, ma már nem az.

De le is írják, hogy nem biztosak abban, amit írnak.

Halálközeli élményekről már van néhány kutatás, de nem írom le újból, már legalább 4-szer szerepelt itt minden, keresd vissza, ha érdekel.

2022. ápr. 20. 00:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!