Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Létezik Próféta szindróma?

Létezik Próféta szindróma?

Figyelt kérdés
Így érzem én vagyok a következő megváltó, vannak természetfeletti képességekkel rendelkezem. Az ötödiken lakom (ötödik elemi)
2022. máj. 13. 10:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
ez lehet egy mentalis problema tunete, asszem skizofrenia
2022. máj. 13. 13:48
 12/18 A kérdező kommentje:
ezek szerint benned van a kisördög
2022. máj. 13. 14:08
 13/18 anonim ***** válasza:
Hamis próféták vagytok, mert én vagyok a valódi gyikes próféta.
2022. máj. 13. 16:46
 14/18 A kérdező kommentje:
Ez már Brian halála
2022. máj. 13. 17:30
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem kiválasztott szindromam van a negatív oldalról
2022. máj. 13. 17:54
 16/18 anonim ***** válasza:
Én Caligula-szindrómás vagyok.
2022. máj. 13. 19:21
 17/18 anonim ***** válasza:

Ugyan miért lennék hamis próféta?

Bizony mondom néktek, több próféta van köztünk, mint álpróféta. Több Mester van köztünk, mint tanítvány. Hát nem mind egymást okítjuk az anyagi világ dolgairól és nem mind a világon kívülivel értekezünk? Ugyanaz az erő és értelem hallgat meg mindünket, (bárhogy is nevezd te magad Azt/Őt,) aki minket e világra küldött? Én forrásként képzelem el, mely öröktől örökig tart. Forrásként, melyből minden ered. Mindent éltet és ad, ad, ad. Az élet vizét adja. És nem csak, hogy Istené a víz, hanem ő maga az élet vize. Jóságos, segítő, mindenhol átfolyó forrásvíz az élet. És mint a víz, életet ad és szükséges az élethez. Vannak lények, akik isszák e forrás vizét, de nem tudatosodik bennük, hogy ez maga Isten, aki mindenben kifejezi magát. Vannak, mint mi Próféták, akik tudjuk, hogy milyen vizet isszuk és beszélünk is róla. Akinek van füle a hallásra, az hallja meg. Akinek van szája a szomjazásra, az igyon, amennyit jól esik. Hiszen nem kötelező sokat inni. Aki pedig sokat iszik, az előbb-utóbb ki is adja magából. Bizony, ember szájából csak tisztátalan szavak származhatnak. Ember tollából csak is tisztátalan tinta származhat. Viszont Isten szájából csak tiszta szavak és tollából csak tiszta tinta származik. És Isten mindenhol ott van, de az emberek életútjában fejezi ki leginkább velünk kapcsolatos szándékát. Veled van. Akkor is ha hiszel benne, akkor is, ha nem. Átfolyik rajtad, körbeölel, ismeri minden gondolatod, az egész életed, múltad, jelenet, sőt jövőd. Szeret téged.

2022. máj. 14. 00:15
 18/18 A kérdező kommentje:
Jézus vérvonala is tovább megy és itt élünk köztetek.
2022. máj. 14. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!