Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Létezik Próféta szindróma?

Létezik Próféta szindróma?

Figyelt kérdés
Így érzem én vagyok a következő megváltó, vannak természetfeletti képességekkel rendelkezem. Az ötödiken lakom (ötödik elemi)
2022. máj. 13. 10:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
75%

Messiás komplexus.

Űdv a klubban.

Vagyunk egy páran ilyenek. Szerintem össze kéne álnunk, mint a GYK próféták és alapíthatnánk egy csapatot is. talán még a világot is megváltanánk. Vagy odaadnánk a visszajárót.

Nekem is vannak erőim. Persze önös érdekből nem használhatom, ha csak Atyám úgy nem rendelkezik. legyen meg velünk Isten akarata Barátom.

2022. máj. 13. 11:27
 2/18 A kérdező kommentje:
A fenébe, van egy konkurenciám...
2022. máj. 13. 11:54
 3/18 anonim ***** válasza:
Nem vagyok konkurencia. :D Prófétálj csak nyugodtan, én nem gátollak meg benne. Mert hacsak annyi hited van, mint egy kis tökmag, akkor az elméddel hegyeket mozgathatsz meg.
2022. máj. 13. 12:36
 4/18 anonim ***** válasza:

A neoprotestánsok hasonlóban vannak.

Meg vannak győződve róla, hogy ők az Isten emberei, és nekik kell figyelmeztetni az emberiséget a közelgő ítéletre. A Jehova tanúi és az adventisták ilyenek. Mindkét felekezet használta önmagával kapcsolatban a próféta szót. De a Jehova tanúi kimagyarazzák itt az oldalon, hogy az nem is úgy értendő. Az adventistáknak meg saját prófétájuk is van (Ellen G. White).

2022. máj. 13. 12:39
 5/18 anonim ***** válasza:
Néha bennem is van egy kis indíttatást, például amikor látom, hogy mit adnak el élelmiszer címszóval. De aztán hagyom.
2022. máj. 13. 12:53
 6/18 anonim ***** válasza:
68%
Pszichológus most
2022. máj. 13. 12:59
 7/18 anonim ***** válasza:

Próféta vagy, ha nem hisz neked senki és itt rendre lepontozzák azokata válaszaidat, amelyeket tisztaszívből és őszintén írsz. Sajnos ez a próféták átka. Nem hisznek nekik, csak, ha már bekövetkezett akkor mondják: ,,Ez tényleg isten embere"

Nem konkurencia vagyok, hanem kolléga. Nem Isten vagyok és Jézus sem, de egy vagyok a Krisztussal, ahogy akár te is egy lehetsz a Krisztussal. Egyszerre egy időben létezhet egynél több próféta is. Lehetnek hamis próféták is, de őket a szavaik elárulják.

Az én küldetésem Isten országának a bővítése. Emberek helyes útra terelése anélkűl, hogy ők engem észre vennének. nem jó, ha a próféta túl népszerű, mert lesznek mindig, akik fenyegetést látnak benne. Isten szavát közvetítem és úgyanarra a megállapításra kellett jutnom, mint minden prófétának. Az emberek csökönyösek, nem hisznek, csak az érzékszerveiknek. Vannak kivételek, akik nem kishitűek. Kevesen, de vannak. Őketkutatom és bíztatom arra, hogy aknázzák ki azt az erőt, amit Istentől kaptak. talán te is kolléga vagy Kérdező. Meglehet más rétegnek vagy fenntartva, mint én.

2022. máj. 13. 13:06
 8/18 anonim ***** válasza:
Tudod sokan nem szeretik a beképzelt embereket, de te ne hallgass rájuk. Mindenki azt képzel, amit akar.
2022. máj. 13. 13:09
 9/18 B2man ***** válasza:
Én ezt a viselkedést kisisten-szindróma néven ismerem! Mindig tudja a biztosat, de ténylegesen bármit tenni...
2022. máj. 13. 13:19
 10/18 anonim ***** válasza:
De még többen vannak, akik a gúnyolódókat nem kedvelik.
2022. máj. 13. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!