Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mitől lehet az, ha valaki...

Mitől lehet az, ha valaki megérzi, hogy a másikkal rossz történik, hasonló tapasztalatról tudnátok írni?

Figyelt kérdés

Nem vagyok jártas a spirituális dolgokban, egész eddig kételkedem az egészben. Van egy munkatársam. Más az anyanyelve mint az enyém, illetve egyéb okból is nehezített közöttünk a verbális kommunikáció (számomra nem egyszerű az érzelmek kifejezése, a gesztusok stb. értelmezése másoknál). Ennek ellenére nagyon kedveljük egymást, én talán jobban is, mint egy barátot.

Múlt csütörtökön meghalt egy közeli hozzátartozója. Aznap és másnap sem volt alkalmunk beszélni. Pénteken munka után otthon elaludtam, álmodtam is, hogy egy szép réten sétálok, ám az álmot durván félbeszakította egy kép. A munkatársam arca volt, ahogy sír. Ezután felébredtem, nem tudtam visszaaludni, nagyon szomorúnak éreztem magam, így elmentem sétálni. Séta közben elmentem egy olyan utcába, ahova máskor nem szoktam és a munkatársam ott ült és sírt. Nem mentem oda, nem tudtam, hogy egyedül szeretne-e inkább lenni, elindultam másfelé. Még kétszer összefutottam vele akkor éjjel, pedig máshol lakik, 4 év alatt sosem találkoztunk a településen ahol lakok. Tegnapelőtt újra beszéltünk, elmondta a bánatát (egész héten mindenkit került). Próbáltam vigasztalni és éjjel az álmomat megint félbeszakította egy kép! Ahogy állunk egymással szemben és ő mosolyog. Ez másnap meg is történt a munkában, abban a helyiségben, mint álmomban. Ennek mi a magyarázata, mind pusztán véletlen? Ha pedig nem, akkor hogy definiálják ezt, valamiféle két elme közötti kapcsolat? Ha igen, mi az oka, miért alakul ki? Van-e itt olyan, aki tapasztalt már hasonlót, leírná nekem az élményeit?

2022. ápr. 9. 11:42
 1/3 Grimfox ***** válasza:
Megérzés, illetve előérzet lehet. Vagy mindkettő(az első megérzés, mert valós időben történt, a második előérzet, mert később történt meg). Általában olyan személyek irányában történik ilyesmi, akikkel szemben képes vagy empátiát érezni, azaz nem vadidegenek, hanem barátok, rokonok, vagy olyanok, akiket erősen kedvelsz.
2022. ápr. 9. 12:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Összeszoktok, meg hasonlók, első barátnőmmel 0-24-ben együtt voltunk sokszor, fél szavakból megértettük egymást, ha fájt a lába én tudtam hogy hol. A hasonló életritmus hasonló okozattal jár.
2022. ápr. 9. 19:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerelmes voltam egy srácba. Egyszer amikor rá gondoltam, egy hang bemondta a fejemben, hogy meghalt az apukája. 1-2 hét múlva valóban meghalt az apukája. Nagyon rá voltam hangolódva. Ettől még soha nem jöttünk össze. A férjem anyjáról is volt megérzésem, álmomban sírt, mert fájt a hasa és másnap kiderült, hogy tényleg rosszul volt. Egyszer olyanra is ráhangolódtam, aki különösebben nem érdekel, álmomban sírt és másnap elmondta, hogy meghalt a kutyája.
2022. ápr. 17. 23:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!