Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Neurokivetülés pszichologiai...

Hgwell kérdése:

Neurokivetülés pszichologiai alkalmazásának kulcsazonosításában valósulhat-e meg feltételezés? Ha igen,milyen esetekben ha már kesz a kulcsazonositas? Kulcsazonositas: közös tudat kivetítésének es eltérő de azonos idejű közös döntés1idoben hozatal.

Figyelt kérdés
St

#ember #Iranyul #Epicentrum
2022. márc. 30. 11:48
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

A kulcsazonosito egy hópehely.

Hópiheeee!!!!

Basszus,hogy bolondnak kell lennem, azert, hogy normalis legyek!

Megint meghaltam.....

2022. ápr. 1. 06:00
 22/38 anonim ***** válasza:

Nagyon jól tudod, hogy olyan szintű dolgokról írtál, amit kevesen fognak megérteni.

Számomra igazán érdekesek voltak a meglátásaid.

A kulcsazonosító hópehelynek látszik, de igazából csillag, csak sajnos későn döbbent rá arra, hogy ő igazából Nap.

Érdekelne bővebben, amit a genetikai szagról írtál. Ezt honnan vetted? Úgy mondtam volna, hogy a lélek szaga, de lehet, hogy tényleg genetikai szag.

Valamennyire sejtem a kivetülés dolgot is. Sajnos elég beteg volt, ami kivetült.

Valóban foglalkoznak ezzel kutatások. (Holografikus univerzum.)

Írhatnál úgy, hogy mások is megértsék, hogyha tényleg azt akarod, hogy megértsék - legalább részben.

Az idő? Múlt, jelen, jövő... Dehogy.

Honnan tudták, hogy a sátán vörös és fekete? A vörös a gyűlölet, a vágy és a düh, a fekete pedig a méreg.

És ha gyűlölet van, düh és vágy, akkor vér fakadhat és a veres véres.

És azt mondják: "A pokol kénköves bűze". Mert ott vannak a büdös lelkek. Eltorzultak.

Bocsássatok meg neki, nem tudta, hogy mit csinál, nem tudta, hogy akkora a hatalma van.

Amikor mindent megértetek, bocsássatok meg neki. Tényleg nem tudta, hogy mit csinál-t.

2022. ápr. 22. 21:29
 23/38 A kérdező kommentje:

Amit tett az Rioba karneválon nyomjak ki a csajok a csuszdara mikor porgetik a husukat...de honnan is tudhatjuk milyen hus rejlik egy szovet alatt ha nem kostoljak meg.

Zenere beindul meg ha keveredik valami szuros szagu eloallitott vegyulettel.

Aztan mehet a noszferatum.

En neztem az Adam csaladot a 70-es evekbol es sokkal megnyerobb volt mint a mostani eroltetett nyakom vagom produkciok.

A darazsak evoluciojat figyelve joval elmaradtunk a szinek mogott megis szinek nelkul voltunk boldogabbak.

Axon-schwann-elektron fuzio es mutacio amire gondoltam az elejen mint egy iranyithato poltergeist tevekenyseg amely nem arthat az emberisegnek es ertunk-nekunk-velunk egyutt dolgozik.

A kutatas elert egy okyan fejlodest amibol kiutottek a normalisnak mondott emberek genetikai kodjat ,ertem en ezt arra aki 1950-60-tol kezdve dolgozott szorgosan bekeben es szeretetben de a torvenyek es

szabalyozasok valamint evolucio egyarant elnyomta oket es helyukre egy eltipro vilagot hoztak ahol a 'szivtipro' szomoru-szeretet(amely nem szomoru hanem boldog es egyseges) elveszett.

Mintha egy feher rozsa apro tundere atvaltozna egy fekete rozsa Mohamedévé es nem csak hogy eltapos de nem is torodik azzal hogy eltapos valakit de ez csak egy mese nem a valosag.

Gazdasagi emelkedeseink arája már csak medveszőrű karmoló vadállat.

És amit mondanak:,,érdemes tanulni tőle." ...teszem hozza: ,,mit tanuljak egy olyan élőlénytől, aki eltiport egy ártatlant, akit szandekosan beszennyeztek es a mai fejlodes altal meg csak nem is foglalkoznak vele, hogy eltaposva lett csak tultesznek rajta vagy rajtuk akik hozzatartoztak.

En lattam olyan orias fekete es hosszu uj darazsat aki kommunikalt hatam mogott de nem lattam ott senkit csak őt és mire odafordultam hamarabb tudott manőverezni és elrepülni mint ahogy elvárt lenne az de megvárta, hogy ránézzek.

Ez is mese majd forgatókönyvet írok róla.

Tehat a neuron idegsejtek mutációjának evolúciójáról szerettem volna beszélni amelyek erzelmekkel vagy az ahoz szukseges frekvencia tobbszoros szorzatanak

préselt halmazavaval foganotosítja meg az uj élölény formát amihez a rendeltetési hely fizikai együtthatása is szerepet játszik, így pl: gravitáció+mágneses tér+tér+frekvencia(harag-boldogsag)+gondolat(emlekek es jelenlegi lazszolagos elemek(butor es annak helye-kozlekedes)+valamely stressz allapot ingerlo hatasa amely fokozza az axonok mutaciojat vagy kisuleset illetve maga az inger amely összeköttetésben van a kölcsónhatásban(ital-drog-gyogyszer-sokkos allapot-valami kulso vagy belso kenyszer illetve keztetes) es igy az elektronok mozgasi iranyanak megfeleloen beazonosul a teremtes energiat kap egy ujszulott idegen leny amely nem biztos hogy lathato formaban jelenik meg vagy ha megjelenik akkor vele egyutt el is tűnik a jelenség és nem tudni mekkora helyet vesz igénybe vagy hol es mikor bukkan fel milyen szandekkal ezert nem mondhatjuk hogy iranyithato a folyamat tehat arra vonatkozolag hogy iranyitsuk ezt az huzamosabb időt vehet igénybe de nem lenne szukseg tobbet fegyverre mert az emberiseget magat szolgalja es kozosen a levegoben a terben ahol nem lathato formaban vannak dontik el az emberekkel egyutt milyen dontest es megfelelo logikus helyzetfelismeresbol adodoan rekonstrualhato konkurencia halmazt egyesithet a nem foldi eredetu artalmas vagy artalmatlan lények számára és így nincs szukseg tobbe fegyverre vagy arra hogy egymast öljük.hozzá tegyem a közös döntés nem elég és ami a térben bújna nem dönthetne saját magától milyen képet alkosson vagy állítson össze egy behatoló tudat számára és gyorsabb manőverezéssel(idöegység konkrétizálás) kepesek azonositast majd egyedek halucinogen formajaban vagy testi erintes altal amely a levegö es ter adott formajaba jelenik meg fizikailag valósul meg.

2022. ápr. 23. 15:31
 24/38 anonim ***** válasza:
A pszichózist tudják kezelni szakemberek, a kérdés és a kérdező válaszai pedig szerintem a moderátor figyelmébe ajánlandóak.
2022. ápr. 23. 15:36
 25/38 anonim ***** válasza:
Egyre veszélyesebb és elborultabb a Kérdező írása, saját érdekében jelentendő és saját érdekében forduljon szakemberhez mielőbb.
2022. ápr. 23. 15:37
 26/38 A kérdező kommentje:

Ez az élelmiszerválságra is jó hatással lenne.

Arra gondolsz szappan es mesz furdeni mert ott terem.Arra gondolsz hamburger es ehetsz egy finom falatot.

Mindezt a levegobol a semmibol a terbol.

....amitől félnék ,hofy tele lenne az űr hamburgerrel ezért el kellene határolni.

De ez csak téma ami lehet 100ezer ev mulva valosul meg ami nekem lehet 20-30ezer evbe telne csak.

2022. ápr. 23. 15:40
 27/38 A kérdező kommentje:
:)
2022. ápr. 23. 15:42
 28/38 anonim ***** válasza:
Ha szórakozol: nem vicces, ha valóságnak éled meg amiket leírsz és kaotikusak a gondolataid: akkor kezelés szükséges a te és a többi ember érdekében.
2022. ápr. 23. 15:42
 29/38 anonim ***** válasza:
A szórakozás is valószínűsíthető, mert sci-fi író nevéből van képezve a neved, de nem tudom mi ennek az értelme...
2022. ápr. 23. 15:43
 30/38 A kérdező kommentje:
A harry pott. A titok kamara is ezt meséli mikor előbujik a kalapbol egy kard hogy mérges harry megolje a kígyót.
2022. ápr. 23. 15:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!