Ismeretlenek általában milyen értelmi képességűnek, milyen foglalkozásúnak gondolnak - és mennyire igaz, amit ránézésre rólad feltételeznek, illetve amit kinéznek belőled?
Akik egy kicsit beszélgetnek velem véletlen folytán xd Vagy "megismernek" akkor mindig megkapom hogy full normális vagyok, jó fej, vicces, intelligens stb
Ellenszenves kinézetem van:D
Engem valamiért külföldön általában naívnak néznek, gyámoltalannak és butusnak. Ami nem feltétlen baj, de kb 3 hónap ismerettség után bosszantó. 😂
Itthon csak idiótának meg kicsit arrogánsnak, de az az előítélet kb 2-3 hét után megszokott szűnni
"...milyen értelmi képességűnek...": fedélzeti problémásnak gondolnak, jogosan;
"...milyen foglalkozásúnak gondolnak...": humán, emberekkel foglalkozónak, talán megérzik, hogy szociális terület a választottam;
"...és mennyire igaz, amit ránézésre rólad feltételeznek, illetve amit kinéznek belőled?":
Szerintem totál megérzik, hogy vigyázni kell vele, meghogy nem érdemes vele foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!