Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Neurokivetülés pszichologiai...

Hgwell kérdése:

Neurokivetülés pszichologiai alkalmazásának kulcsazonosításában valósulhat-e meg feltételezés? Ha igen,milyen esetekben ha már kesz a kulcsazonositas? Kulcsazonositas: közös tudat kivetítésének es eltérő de azonos idejű közös döntés1idoben hozatal.

Figyelt kérdés
St

#ember #Iranyul #Epicentrum
2022. márc. 30. 11:48
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
10 és 11. kommentek jelentendőek, mert értelmetlenek-értelmezhetetlenek.
2022. márc. 30. 17:00
 12/38 anonim ***** válasza:
34%
Bekötötték a netet a pszichiátriára?
2022. márc. 30. 17:19
 13/38 anonim ***** válasza:
57%
Valószínűleg az olvasottság vagy a látogatottság felpörgetésére születnek adott illető nevével ezek a kérdések- és a tőle származó, nagyon fura kommentek...
2022. márc. 30. 17:49
 14/38 A kérdező kommentje:
Ja.biztos orulok valaminek. Mondjuk hogy log a belem a komolytalansagotoktol. Ti minek irtok ide erre az oldalra kommentbe ha beszelni sem tudtok normalisan.inkabb huzzatok el valahova nyaralni.
2022. márc. 31. 06:15
 15/38 anonim ***** válasza:
A gondolatmenetedet nem értjük, nem lehet megérteni, nem szokványos, átlagtól nagyon eltérő.
2022. márc. 31. 06:20
 16/38 A kérdező kommentje:

Mi az eltérő??!

Ha nem ordít valaki az nem normális......valahol most megertem ebben az uj vilagban magyarorszagon amikor a nyugdijas es a fogyatekos dolgozzik a normalis egeszseges meg nem munkat aztan a 10.emeletrol kivetül es azt mondjak rá fogyatékos volt.

Ez a vilag jarja most.

Amit nem ertesz az amit termeszetben idegenkent eszlelsz.

Nektek kulon le kell porciozni mindent??!

Eleg tartalmasan leirtam mindig mindent erthetoen es nem az a baj ha visszakerdezel hanem ha gunyt uzol belole minden kerdesseddel.

Amit en szeretnek megoldani az nem csupan keplet de mar 50-60 eve foglalkozik vele a tudomany csak nem eppen konnyu egy lajstromszam ala terelni azt a sok informaciot es meg amennyit foglalkozni kellene vele meg ugy 100ev legalabb

2022. márc. 31. 06:28
 17/38 anonim ***** válasza:
Értem, szerintem valamilyen tudományos körben, az erre fogékony embereknek mondogasd és írd nézeteidet, gondolataidat.
2022. márc. 31. 07:00
 18/38 A kérdező kommentje:

koszonom szepen de nem elnek mar. valoszinu elvitte oket miattam a mars bolygo 10ezer evvel ezelott a jovoben

2022. márc. 31. 22:17
 19/38 anonim ***** válasza:
Pszichiátertől, klinikai szakpszichológustól kérj segítséget.
2022. ápr. 1. 05:00
 20/38 A kérdező kommentje:

Rendezvenyszervezes a kulcsazonosito. Megvan a program es az ebresztő és mostmár csak a gázpedált nyomják.

Fegyverre tolts! 1574 francia forradalom es szabadsagharc szereploi!

Eltevesztettuk a hazszamot!

Be kell menni a hivatalba es kerni kell gazmaszkot az illetekesektol!

Karnevàlra megyünk!

Rióba!

Gyujtsatok fel mindent, hogy lassunk!

Csak a könyveket haggyjátok meg!

Szeretem a hamupipőkét! (Sírás)

2022. ápr. 1. 05:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!