Neurokivetülés pszichologiai alkalmazásának kulcsazonosításában valósulhat-e meg feltételezés? Ha igen,milyen esetekben ha már kesz a kulcsazonositas? Kulcsazonositas: közös tudat kivetítésének es eltérő de azonos idejű közös döntés1idoben hozatal.
Mi az eltérő??!
Ha nem ordít valaki az nem normális......valahol most megertem ebben az uj vilagban magyarorszagon amikor a nyugdijas es a fogyatekos dolgozzik a normalis egeszseges meg nem munkat aztan a 10.emeletrol kivetül es azt mondjak rá fogyatékos volt.
Ez a vilag jarja most.
Amit nem ertesz az amit termeszetben idegenkent eszlelsz.
Nektek kulon le kell porciozni mindent??!
Eleg tartalmasan leirtam mindig mindent erthetoen es nem az a baj ha visszakerdezel hanem ha gunyt uzol belole minden kerdesseddel.
Amit en szeretnek megoldani az nem csupan keplet de mar 50-60 eve foglalkozik vele a tudomany csak nem eppen konnyu egy lajstromszam ala terelni azt a sok informaciot es meg amennyit foglalkozni kellene vele meg ugy 100ev legalabb
koszonom szepen de nem elnek mar. valoszinu elvitte oket miattam a mars bolygo 10ezer evvel ezelott a jovoben
Rendezvenyszervezes a kulcsazonosito. Megvan a program es az ebresztő és mostmár csak a gázpedált nyomják.
Fegyverre tolts! 1574 francia forradalom es szabadsagharc szereploi!
Eltevesztettuk a hazszamot!
Be kell menni a hivatalba es kerni kell gazmaszkot az illetekesektol!
Karnevàlra megyünk!
Rióba!
Gyujtsatok fel mindent, hogy lassunk!
Csak a könyveket haggyjátok meg!
Szeretem a hamupipőkét! (Sírás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!