Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van a környezetedben energiavá...

Van a környezetedben energiavámpír?

Figyelt kérdés
[link]
2010. szept. 14. 08:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
17%

aha, tehát egy újabb kifogás arra, hogy ha szarok vagyunk az életben és a munkában?

igen, könnyebb másra fogni hogy egy lusta nagy nullák vagyunk, mit elkezdeni küzdeni, dolgozni a sikerért...

2010. szept. 14. 13:18
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem a nagyanyám ilyen. Mindenben csak a negatívumot látja, panaszkodik. Ha megyek felvidítani, akkor is csak azt mondja, régen milyen rossz volt, most milyen rossz.
2010. szept. 14. 20:51
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem meg az anyosom! Az agggggyamra megy! Az O szajabol aztan nem hallasz pozitiv dolgot csak fujja a hulyesegeit es meg azt mondja nekem, hogy gondolkodjak es oldjam meg a problemajat! Oldja a hoher!-mar elnezest! Oldja meg O maganak. En is megoldom a magunket. Ha az O eletvel torodok en csak egy helyeben topogok. Van nekem is mit megoldani, nem igaz??
2010. szept. 15. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!