Mindig felkelek az ébresztő előtt pár perccel, miért van ez?
Figyelt kérdés
Mindig felkelek előtte, és nem azért mert mindig ugyanakkor kelek. Mindig más időpontokban kell felkelnem. Lehet rástresszelek, hogy nem fogok felkelni az ébresztőre és azért?2022. márc. 21. 09:18
1/5 anonim válasza:
Ebben semmi ezó nincs, velem is sokszor előfordul. Vszeg csak tudatosabb vagy az átlagnál, és ennyi. Nem kell mindenben se ezotériát, se pszichózist sejteni. :)
3/5 Grimfox válasza:
A tudatalattid készül rá, hogy ébresztő lesz, ezért kicsit éberebben alszol, amikor közeledik az ébresztés ideje. Mondhatni rástresszelsz, de ez nem feltétlen olyan stressz, mint amikor tartasz valamitől. Inkább ilyen általános készültség, készenléti állapot. Ahogy a második válaszoló írta, köze van a biológiai órádhoz, ami akkor is érzi, nagyjából mennyi az idő, amikor alszol. És az emlékezetedben is ott van, hogy mikorra van beállítva az ébresztő.
4/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat, tudom, hogy nem az, csak nem tudtam, hogy melyik kategóriába tegyem a kérdést. Már láttam hasonló kérdést ebben a kategóriában, azért tettem ide. És köszönöm a válaszokat! :) Kíváncsi voltam mitől lehet.
2022. márc. 21. 18:56
5/5 anonim válasza:
Igazából agykontroll kérdés. De az agykontroll sem feltétlen ezotéria, de a sok tévhit miatt mindig ezo cuccnak hiszik.
Ébresztő nélkül is fel tudnál kelni egy meghatározott időre a belső órád segítségével. A legtöbb ember produkálja azt, amit te, és az ébresztője idejében már magától ébredezik. Ez nem tudatos, a biológiai óra, és a stressz műve, de lehet tudatosan használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!