Miért nem tudok reggel felkelni?
A probléma nagyon egyszerű, szeretnék reggel korábban felkelni de nem megy, hiába van beállítva ébresztő, átlagban 8-9 óra körül kelek, de inkánn 6-7 órakor szeretnék. Olvastam már több cikket is a témában és a legtöbb kimerül abban, hogy "ragd távol a telefonod és akkor ki kell kelned az ágyból" illetve, hogy "motiváld magad". Egészen biztos vagyok benne, hogy ezek hasznos tippek, és több embernek is segítenek a reggeli ébredésben, de nem nekem. Én ugyanis átalszom az ébresztőket és ez nagyon bosszantó. Rendszeresen cserélem a zenéket is, hogy ne szokjak meg egyet-egyet mivel azt még könnyebben átalszom. Így nem mondható el rólam az, hogy a probléma megoldásához azon kell változtatnom, hogy mikor felkelek legyen elég erőm NE visszaaludni, hanem azon, hogy egyáltalán felkeljek.
Jár valaki hasonló cipőben, és tudnátok esetleg tippeket adni nekem a problémám megoldására?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!