Miért nem tudok reggel 6-kor felkelni?
Figyelt kérdés
A kérdés adott. 6kor kelnék, 11 fele fekszek. 7 óra, anno 5 óra is elég volt ahhoz hogy fitten keljek, de manapság 12-13 óra alvás után (hétvégén) is herkles ereje kell hogy lemenjek a konyhába kávézni, cigizni. 19 éves vagyok, 2 éve küzdök ezzel a problémával, és nagyon sok problémám van emiatt. Mi lehet erre a megoldás? korábban nem tudok elaludni, mert addig forgolódom.2013. nov. 15. 09:33
1/4 anonim válasza:
ha kilennéll dolgoznva nap mint nap siman menne az alvás,masik meg állitsd be ebresztot magadnak es hozza szokik a szervezet
2/4 A kérdező kommentje:
Tényleg ilyen hülyének nézel? 2 ébresztőm is van, gondolhatod hogy nem automatikusan akarok reggel felkelni mindenféle segédeszköz nélkül. mellesleg nem is a kérdésemre válaszoltál mert nagyon nem erre voltam kíváncsi. az érdekel, hogy MIÉRT NEM TUDOK ERŐT VENNI MAGAMON HOGY LEMÁSSZAK A KONYHÁBA. ehelyett visszafekszek. és még arra sem emlékszek hogy kinyomtam az ébresztőt. tehát alszik az agyam és kb reflex szerűen csinálom ezt a 10-15 mp-es folyamatot. tehát röviden, érthetően. HOGYAN KELTSEM FEL AZ AGYAM REGGEL? hülyék kíméljenek, köszönöm.
2013. nov. 15. 12:01
3/4 anonim válasza:
Szerintem eddig bírta a szervezeted az 5 óra alvást és most iszod meg ennek a levét. Kezdj el sportolni, utána sokkal könnyebben fogsz elaludni és sokkal jobban is fogsz aludni. Legyen valami motivációd, hogy legyen miért felkelni, azon kívül, hogy szól az ébresztő és muszáj.
4/4 A kérdező kommentje:
hát nem hiszem hogy rá tudom venni barátnőmet hogy ha 1 hónapon keresztül időben kelek orálisan kielégítsen :D ötlet? Mármint a motivációkra.
2013. nov. 15. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!