Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Meditáció hatására ijesztő...

Meditáció hatására ijesztő élmények,lények látása másnál is volt már?

Figyelt kérdés
2 hete meditálok rendszeresen, és elkezdtem furcsa dolgokat látni. Rémálmok,idegen lények látása. Másnak is volt már ilyen? Ijesztő,úgyhogy nem merek újra meditálni.
2022. márc. 12. 22:34
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
2022. márc. 14. 08:27
 22/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm, eszerint nem vagyok egyedūl ezzel ha önvédelmi technikákat fejlesztetteknki rá.
2022. márc. 14. 22:59
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Nincsenek semmiféle lények, azok csak gondolatok a tudatalattiból
2022. márc. 15. 03:11
 24/31 anonim ***** válasza:
38%
Nem leszek népszerű, de a meditálás a szellemvilággal való kapcsolat felvételének egyik módja. Miért mondjátok neki, hogy csak képzeli ezeket? Amiket lát azok valóságos szellemi lények. Lehetnek bukott angyalok vagy a nefilimek halála után keletkezett démonok is.
2022. márc. 15. 09:33
 25/31 A kérdező kommentje:
Én is ettől fèlek kedves utolsó.
2022. márc. 15. 10:21
 26/31 anonim ***** válasza:
54%
Kedves kérdező! Nekem is voltak rettenetes álmaim évekkel ezelőtt jó sokáig. (24-es vagyok) Olyan rémes dolgokat álmodtam, amiket ki sem tudnék találni, mert nem szoktam ilyet filmeket nézni. Maguk az arcok és alakok is nagyon ijesztőek voltak. Utána éreztem is fizikálisan éjszaka, hogy nagy és gonosz erejű lény van mögöttem, többször is. Ezek a lények léteznek, akkor is ha sokan mesének tartják. Olvasd el az Énok könyvét, abban a nefilimek története is benne van
2022. márc. 15. 10:36
 27/31 anonim ***** válasza:
Jaj istenem… rendszeresen meditálok, jogázok, buddhista leckéket veszek … egyáltalán nem hiszek se szellemekben, se démonokban. De cserébe a jogától fitt vagyok és csinos, a meditációtol meg szellemileg friss leszek és relaxált, és nem démonokkal csevegek közben, hanem tudatosságra törekszem. A szenvedésed oka a saját helytelen gondolkodásod. Bár nem tudom mi célból kezdtél el meditálni, de ha emiatt a “3. Szem kinyitása miatt” akkor lehet csak bebeszeled magadnak mert túl sok hülyeség terjed erről manapság tiktokon meg mindenhol.
2022. márc. 15. 10:40
 28/31 A kérdező kommentje:

26- is, Mikey álmidtál,és végül mtõl múltak El ezek? Abbahagytam a meditálást és elmúltak maguktól?

Nekem is horrorfilmbe illõ álmaim letter pedig még tévém since 10 éve és nem is nézek filmeket.

2022. márc. 15. 22:32
 29/31 anonim ***** válasza:
Gondolj másra es nem jonnek a lények
2022. márc. 16. 05:21
 30/31 anonim ***** válasza:

én már leírtam h majd el fognak múlni. megadtam az önvédelmi technikákat is.

vagy létezik valami vagy nem...kit érdekel. a fejlődés a lényeg. hidd el jobb s szebb álmaid lesznek majd, csak most ezeket bírd ki.

én fél év alatt jutottam el odáig mint te. vagy 2 évig szenvedtem a rémálmoktól.

aztán azóta jobb minden.

te jobban haladsz.

ne hagyd abba. csak tarts szüneteket s csináld azt amiket szeretsz. tehát a meditálás az kevesebb legyen.

én rajzolni szeretek. játszani is.

hétfőn, szerdán és pénteken vásárolok kettőnknek.

délelöttös héten ha hazaértem pihizek, eszek s iszok.

utánna jóga, kis meditáció.

aztán játék, tv.

vagy játék helyett rajzolás.

ha délutános vagyok akkor nyűgösebb vagyok s csak eszek, pihizek, tv-zek.

este ha hazaértem picit meditálok.

van h hétvégén csak jógázok s picit meditálok vagy csak rajzolgatok.

tehát a mindennapjaidnak csak 5-10%-a legyen meditálgatás.

mindennap elég 5-10perc.

vagy csak hétvégén meditálgass 5-10 vagy 30 percig.

Bija mantrákat végzek a csakráimon, de mást is keresgettem a neten.

2022. márc. 16. 18:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!