Meditáció hatására ijesztő élmények,lények látása másnál is volt már?
Nekem még sose volt ilyen, pedig naponta meditálok.
Mit láttál?
Jézus Krisztus segítségének hívása nélkül NE MEDITÁLJ!!! Nagyon veszélyes lehet. Én is foglalkoztam egy időben okkult tanokkal.
Nemcsak beszűkíti a látókört, hanem DETERMINÁLJA is a gondolkodást, a személyiséget. IGEN, SAJNOS TUDSZ A DÉMONOKKAL KÖZVETLEN KAPCSOLATBA LÉPNI!!!
Én a római katolikus egyházban a SZENTSÉGIMÁDÁST ajánlanám. Nem ártana egy lelki vezető felkeresése egy felszentelt pap személyében pl.
Nálam alaposan HELYÜKRE KERÜLTEK mentális zavarok, amikor egy papot kerestem fel és elkezdtünk mélyebben beszélgetni. Felismertem, hogyan kell változtatni az életemen.
Neked is jó szívvel ajánlom ugyanezt. Ha gondolod, írhatsz privátban, de leginkább akkor tudok segíteni, ha természetgyógyász körökkel léptél kapcsolatba.
Élmény/álom. Nyílsz meg, folytasd, gyógyúlj, fejlődj.
Lémyek. Nagy képesség. Tanuld használni, és hatalmad lesz.
Volt amikor olyan tisztán éreztem, hogy tudtam beszélni egy őrangyallal.
Ijesztő élmény számomra nem igazán létezik.
Utoljára tegnap reggel volt egy elég erős élményem, ahol leírhatatlanul erősen beleivódtam a mennyországba. Káprázatos egység volt, nem ijesztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!