Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Meditáció hatására ijesztő...

Meditáció hatására ijesztő élmények,lények látása másnál is volt már?

Figyelt kérdés
2 hete meditálok rendszeresen, és elkezdtem furcsa dolgokat látni. Rémálmok,idegen lények látása. Másnak is volt már ilyen? Ijesztő,úgyhogy nem merek újra meditálni.
2022. márc. 12. 22:34
1 2 3 4
 1/31 Tudi333 ***** válasza:
100%
Milyen lényeket láttál?
2022. márc. 12. 23:03
 2/31 anonim válasza:
100%

Nekem még sose volt ilyen, pedig naponta meditálok.

Mit láttál?

2022. márc. 13. 01:30
 3/31 anonim ***** válasza:
6%

Jézus Krisztus segítségének hívása nélkül NE MEDITÁLJ!!! Nagyon veszélyes lehet. Én is foglalkoztam egy időben okkult tanokkal.

Nemcsak beszűkíti a látókört, hanem DETERMINÁLJA is a gondolkodást, a személyiséget. IGEN, SAJNOS TUDSZ A DÉMONOKKAL KÖZVETLEN KAPCSOLATBA LÉPNI!!!

Én a római katolikus egyházban a SZENTSÉGIMÁDÁST ajánlanám. Nem ártana egy lelki vezető felkeresése egy felszentelt pap személyében pl.

Nálam alaposan HELYÜKRE KERÜLTEK mentális zavarok, amikor egy papot kerestem fel és elkezdtünk mélyebben beszélgetni. Felismertem, hogyan kell változtatni az életemen.

Neked is jó szívvel ajánlom ugyanezt. Ha gondolod, írhatsz privátban, de leginkább akkor tudok segíteni, ha természetgyógyász körökkel léptél kapcsolatba.

2022. márc. 13. 02:47
 4/31 anonim ***** válasza:
58%

Élmény/álom. Nyílsz meg, folytasd, gyógyúlj, fejlődj.

Lémyek. Nagy képesség. Tanuld használni, és hatalmad lesz.

Volt amikor olyan tisztán éreztem, hogy tudtam beszélni egy őrangyallal.

Ijesztő élmény számomra nem igazán létezik.

Utoljára tegnap reggel volt egy elég erős élményem, ahol leírhatatlanul erősen beleivódtam a mennyországba. Káprázatos egység volt, nem ijesztő.

2022. márc. 13. 03:12
 5/31 anonim ***** válasza:
Nálam is volt hasonló de nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget, el is múlt pedig ugyanúgy meditáltam tovább
2022. márc. 13. 03:17
 6/31 anonim válasza:
58%
Kezd kinyílni a harmadik szemed, ne figyelj a látomásokra és egy idő múlva elmúlnak majd.
2022. márc. 13. 09:03
 7/31 anonim ***** válasza:
66%
Ezek csak a képzelet termékei. El kell engedni, és visszatérni a meditációhoz :D
2022. márc. 13. 10:52
 8/31 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Nekem ijesztõ. Már másodszor fordul elõ.Múltkor is ez volt,pár hét után kezdtek megjelenni,akkor is abbahagytam. Aztán kb fél év szünet után újra kezdtek és most ugyanez. Demonic jellegü ijesztõ arcok meditation közben, de már álmomban is. Szeretne folytatni de így nem merem. Egyik alkalimmal hirtelen meditation közben "kidobódtam" egy falon kívülre, mintha az addigi világon kívül találtam volna magam. Egy utcán voltam, szembr jött velem egy csukjás alak és azt mondta: üdvözöllek a valid világban." De ez egy pillanat alatt lezajlott
2022. márc. 13. 12:39
 9/31 A kérdező kommentje:
A Telefon javítgat bele az írásomba. Demoni jellegü arcok jönnek elõ meditáció közben. Ezt akartam írni. De az álmok még rosszabbak.tegnap egy demoni félelmetes arc képére ébredtem. Volt ilyen tapasztalata valakinek?
2022. márc. 13. 12:41
 10/31 A kérdező kommentje:
Üdvözöllek a valódi világban. Ezt mondta.
2022. márc. 13. 12:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!