Meditáció hatására ijesztő élmények,lények látása másnál is volt már?
Szerintem pont h jól csinálsz mindent.
csakrákon meditálsz?
milyen típust?
Túl gyorsan fejlődsz, vagy van valamiféle tervük veled stb.
3-as válaszoló vagyok.
Nekem is előfordultak korábban démonikus, ijesztő álmaim - mostanában nem volt. (Talán 2010. tájékán jött elő a legtöbb.)
...az évek nem számítanak...
csak az egyéni fejlettségi szint.
kedves 3-as.
neharagudj, de itt s sztem máshol is észre kellene vened, h nem kellene olyasmibe bele vonnod másokat, amikhez még te magad sem értesz. a vallási eltájolásod, hirdetésedet tartsd meg magadnak.
nagyon csak magaddal foglalkozol h nem válaszolsz másoknak, csak magadról írsz értelmetlenül.
ez ezotéria kategória. itt mindenki okkult, spirituális dolgokkal foglalkozik s nem a vallásokkal. elég h mindig mindenhol megy a hitérítés.
a kereszténység semmit sem tud az ilyen dolgokról.
sajos a szellemtudományba is belekontárkodnak mára.
s aztán hiába magyarázza bárki is h a kereszténység pont h letagadja, elfojtja az ilyen dolgokat.
csak azért voltak neked is rossz élményeid, mert számítottál valamit szellemi szinten. ha tovább maradtál volna azon az úton, akkor most komolyabban fejlődtél volna.
de az h eltérítettek vallásosan...elnyomtak téged valójában s azt hitetik el veled h segítettek neked.
ezért mára semit sem tapasztalsz.
magadat sem veszed észre.
oda az intuícióid, a megérzéseid, a kívűlről látni magadat, a valóságot sem látod.
de most a kérdező a fontos.
mindent jól csinálsz, ne hagyd abba, s ne hagyd h eltérítsenek.
az elején nagyon nehéz. 1-2 vagy több évig is eltart mire bele jössz. de gratula h 2 hetedbe telt ekkora fejlődést.
sztem neked jobban fog menni.
aki sok jót állít, az hazudik.
az eleje igenis nehéz.
de később természetes lesz s nem mernek majd a negatív folgok megjeleni a közeledbe.
Ezt fejlődésnek èrtékeled? Hogy il,eneket látok? Ez miben fejlődés?
És az álmokkal mit csináljak? Ezek rémálmok,egyáltalán nem jók.
a rémálmok is egyre alább fognak hagyni s abba hagyódnak.
azért van most sok rémálmod mert a tudatalatid kezd bontakozni. mint csecsemők sírnak mert még kicsik stb.
valamint paraziák, bizonyos lények ijesztgetnek h hagyd abba stb. mert igenis jól fejlődsz.
légy bátor, türelmes és erős.
ezek után majd te irányítod majd az álmokat. majd arról fogsz álmodni amiről csak akarsz. pozitív lények is kapcsolatot fognak veled létesíteni.
aztán ki fogsz majd tudni lépni a testedből.
ne félj. kicsit dúrva, de az elején úgysem lesz semmi negatív lény. utánna egypár negatív alacsony lény ijesztgetni fog, de hamar abba hagyják ha látják h tudsz irányítani.
aztán asztrálutazhatsz, előző életeidet is látni fogod stb.
ajánlom h képzelj magad körül védő burkot. képzelj fegyvereket stb. majd megtdod h ezek jók lesznek. adok egy linket az önvédelemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!