Az igazi személy megérzi ha vele szoktam tudatosan álmodni?
Megértem ha soha nem bocsájtasz meg nekem én sem tudok magamnak..a boldogsàgom felàldoztam a gyerekeim vàlasztottam..igy kell tovàbb élnem vszinű sosem leszek boldog vszínű senki szemébe nem làtom azt a csillogàst..Volt 10szar évem és csak àlmodoztam-delehet pont ez tartott életben..egy emberre haragszok és az a főnök..aki zsarolt akivel nem lehetett mint màs ember normàlisan okosan kilépni..
Csak te meg a n tudjàtok (meghàt akiket te beavattàl)a csalàdom se tudja..majd egyszer ha lesz erre is felesleges pénzem lehet felkeresek egy szakembert -bár az a véleményem nem tud rajtam segiteni..ez akkor tünne el ha agymosást kapnék megnem történté már nemtudom csinàlni ..
A kigyós hasonlat inkább genetikus szerintem
A génjeinkben van, hogy a kigyó veszélyes úgy, ahogy a macska génjeiben is benne van. A csecsemőt csitítjuk, még az igében is benne van a sssss. Ez azért hatékony, mert a csecsemő is tudja, hogyha csörgőkígyó van a közelben, ami a sssss hangot adja, akkor kussolni kell.
Ezért nem kell xanaxot vodkával bevenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!