Az igazi személy megérzi ha vele szoktam tudatosan álmodni?
Nem, de az nem egy kommunikációs csatorna, hanem inkább egy tó, ahonnan mindenki merít, és mindenki feltölt. Amiből sokan, és sokat töltenek föl, azt könnyebb meríteni, mert több van belőle. Egy ember álma, és vágyai nem befolyásolják számottevően a kb 8 milliárd ma élő embert.
A kígyóktól való félelem, a velük átélt negatív álmok jó példa erre. Sokan haltak már meg, vagy sérültek meg súlyosan kígyók miatt. Nem csak most, folyamatosan, mióta ember él a földön. Ezért a kollektív tudattalanban a kígyók negatív tudat alatti képe erős. Ha te felszippantasz egy gombot az orrodba, és ez traumatizál, az nem lesz erős impulzus a kollektív tudattalanban, nem lesz hatással az emberek álmaira.
Az igazi személy megérzi hogy a jàtéka rossz irànyba sült el..
Nem tartottak pisztolyt a fejemhez de itthon terrorba voltam és ez volt az eggyetlen kiut hogy mentsem akit szeretek mert magamra hagytàl?!
Én aki életembe egy emberrel volt akivel leéltem volna az életem ha nincs a véletlen talàlkozàs..(elötte tiniként egy alkalmi)
Néha azt 3rzem feldolgoztam a traumàt de nem ujra előjön főleg mert ti kamukérdéseztek..a négerek persze...volt veled ugy hogy hànyàsig sirsz?hogy egy gomboc van a torkodba?
Fàj neked is ami nekem is fàj vagy jot nevetsz rajtam..
És nem vagyok skizofrém...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!