Létezik az asztrális projekció,a testből való kilépés?
Yotubon vannak ilyen "zenék" amik 100%-os sikert igértek. Hsz-ek is azt írják hogy egyértelműen csinál valamit.
Meghallgattam 1x sikerült, utána csak alvás paralízist okozott. Ami alapból nekem soha sincs de sikerült előidézni.
Én se kételkedem az élményben. Csak annyit állítok hogy az hogy van egy tapasztalásod/érzékelésed, még nem jelenti azt hogy az a valóságot tükrözi vissza.Azt meg főleg nem jelenti hogy a tapasztalás, megértéssel jár.
Testenkívüli élményt elő lehet idézni: drog használattal,az agy fizikai stimulálásával, kikényszerített lucid álmokkal, eszméletvesztéssel.
Ezeknél a "látomásoknál" többször bebizonyosodott hogy nem tükrözik a valóságot semmiképpen vagy csak torzítva(és azt is csak azért mert érzékeled a külvilágot és/vagy tudatában vagy a környezetednek/helyzetednek, igen ÁLLÍTÓLAG akár megváltozott tudatállapotban is).
De még bódult vagy megváltozott tudatállapotban se kell lenni egy teljesen élethű hallucináció átéléséhez.
Nekem kollégámat otthagyta a felesége a gyerekével. Állítása szerint semmit nem ivott,szedett, viszont a letargia miatt azt hallucinálta hogy ott van vele a családja a lakásban. Azt állította hogy olyan élethű volt a látomás hogy ha nem tudta volna hogy valójában nincsenek ott, akkor nem lett volna képes megkülönböztetni a valóságtól.
Tehát ismételten ott tartunk hogy: A testenkívüli élmény mibenléte miatt ha valós jelenség olyan értelemben hogy nem csak hallucináció, akkor rettentően könnyű lenne bizonyítani a létezését. Régóta kutatják is a jelenséget, és valahogy vizsgált körülmények között még se találtak eddig semmi eredményt.
#11: Ahol 100% siker van írva, az tutira WS Teleshop minőség... :'D"
Lehet hogy nem pont azt hallgattam mert több is van.
Elég volt 1 alvásparalízis azóta nem is próbálkozok ilyenekkel.
Pontosan az volt amit leírtak.
Felébredtem de nem tudtam mozogni meg azt hallucináltam hogy árnyok mászkálnak a szobában.
Árnyak*
Szerintem is csak placebo.
De ebben az az érdekes, hogy amikor figyeltem a hang anyagokra, akkor az történt amit ígértek.
A paralízis akkor történt amikor úgy hallgattam, hogy csak beraktam háttér zajnak, de nem is figyeltem.
https://www.youtube.com/results?search_query=Astral+travelin..
Ez is találkozott a gyíkemberekkel, ezek mindenhol ott vannak.
Azt viszont nem sikerült bizonyítani hogy nem csak álmodja, hallucinálja az egészet.
A 3d hanghullám binarual beat állítólag kimutható hogy csinál valamit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!