Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Létezik az asztrális projekció...

Létezik az asztrális projekció,a testből való kilépés?

Figyelt kérdés
Szerintetek létezik testből való kilépés,vagy akik azt mondják,hogy tapasztaltak olyat,ők csak álmodták vagy hallucinálták a dolgot?Nektek van vele valamilyen tapasztalatotok?

2022. febr. 14. 17:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Yotubon vannak ilyen "zenék" amik 100%-os sikert igértek. Hsz-ek is azt írják hogy egyértelműen csinál valamit.

Meghallgattam 1x sikerült, utána csak alvás paralízist okozott. Ami alapból nekem soha sincs de sikerült előidézni.

2022. febr. 15. 10:17
 12/24 anonim ***** válasza:
86%
#11: Ahol 100% siker van írva, az tutira WS Teleshop minőség... :'D
2022. febr. 15. 10:25
 13/24 SZücsöm ***** válasza:
76%

Én se kételkedem az élményben. Csak annyit állítok hogy az hogy van egy tapasztalásod/érzékelésed, még nem jelenti azt hogy az a valóságot tükrözi vissza.Azt meg főleg nem jelenti hogy a tapasztalás, megértéssel jár.

Testenkívüli élményt elő lehet idézni: drog használattal,az agy fizikai stimulálásával, kikényszerített lucid álmokkal, eszméletvesztéssel.

Ezeknél a "látomásoknál" többször bebizonyosodott hogy nem tükrözik a valóságot semmiképpen vagy csak torzítva(és azt is csak azért mert érzékeled a külvilágot és/vagy tudatában vagy a környezetednek/helyzetednek, igen ÁLLÍTÓLAG akár megváltozott tudatállapotban is).

De még bódult vagy megváltozott tudatállapotban se kell lenni egy teljesen élethű hallucináció átéléséhez.

Nekem kollégámat otthagyta a felesége a gyerekével. Állítása szerint semmit nem ivott,szedett, viszont a letargia miatt azt hallucinálta hogy ott van vele a családja a lakásban. Azt állította hogy olyan élethű volt a látomás hogy ha nem tudta volna hogy valójában nincsenek ott, akkor nem lett volna képes megkülönböztetni a valóságtól.

Tehát ismételten ott tartunk hogy: A testenkívüli élmény mibenléte miatt ha valós jelenség olyan értelemben hogy nem csak hallucináció, akkor rettentően könnyű lenne bizonyítani a létezését. Régóta kutatják is a jelenséget, és valahogy vizsgált körülmények között még se találtak eddig semmi eredményt.

2022. febr. 15. 10:32
 14/24 anonim ***** válasza:

#11: Ahol 100% siker van írva, az tutira WS Teleshop minőség... :'D"

Lehet hogy nem pont azt hallgattam mert több is van.

Elég volt 1 alvásparalízis azóta nem is próbálkozok ilyenekkel.

Pontosan az volt amit leírtak.

Felébredtem de nem tudtam mozogni meg azt hallucináltam hogy árnyok mászkálnak a szobában.

2022. febr. 15. 10:48
 15/24 SZücsöm ***** válasza:
100%
14 Ebben az esetben lehet hogy nem is a hanganyag váltotta ki ennyi embernél az alvásparalízist hanem az a tudat/hit hogy ki fogja váltani.
2022. febr. 15. 11:02
 16/24 anonim ***** válasza:
79%

Árnyak*

Szerintem is csak placebo.

De ebben az az érdekes, hogy amikor figyeltem a hang anyagokra, akkor az történt amit ígértek.

A paralízis akkor történt amikor úgy hallgattam, hogy csak beraktam háttér zajnak, de nem is figyeltem.

https://www.youtube.com/results?search_query=Astral+travelin..

2022. febr. 15. 11:23
 17/24 anonim ***** válasza:
81%
Nem, csak álom az egész "kilépés"
2022. febr. 15. 18:37
 18/24 SZücsöm ***** válasza:
17 Az tök jó. Akkor már csak bizonyítani kell ezt az állítás. Szerencsére nem bonyolult a bizonyítás módja. Csak egy "kilépni" képes személy kell és egy pakli kártya.
2022. febr. 15. 18:56
 19/24 anonim ***** válasza:
54%

[link]

Ez is találkozott a gyíkemberekkel, ezek mindenhol ott vannak.

Azt viszont nem sikerült bizonyítani hogy nem csak álmodja, hallucinálja az egészet.

A 3d hanghullám binarual beat állítólag kimutható hogy csinál valamit...

2022. febr. 16. 06:13
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem hát mert csak álmodta az egészet
2022. febr. 16. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!