Lehetséges hogy azt érzem hogy meg fogok halni ilyen esetben?
Az egész szerintem abból ered, hogy túl gondolod. Régen én is pont ilyen voltam, hogy valami negatív dologra akartam kivetiteni minden hibám, szerencsétlen történésem, stb.
Én megtanultam a hibakeresési folyamatot, és rájöttem, hogy az egésznek az az eredője, hogy hagytam kicsúszni az irányítást a kezeim közül. Ezt értsd úgy, hogy az iskolában sz*rtam mindenre, nem tudtam az életem menetét úgy irányítani, hogy jó legyen nekem. A környezetemben nem tudtam komfortosan érezni magamat, mert hagytam hogy elnyomjanak.
Egyszó mint száz, a depressziómat és a balfékségemet mind az okozta, hogy hárítottam a felelősséget magamról és az hogy túlzottan adtam mások véleményére.
Azért mondtam, hogy nézd természettudományos nézőpontból, mert az kizárja, hogy a környezetedben valami rossz figyelne téged, mert egyszerűen értelmezhezetlen egy természetfeletti valaminek a létezése, ami manipulálja a környezetünket.
Javaslom kicsit olvass bele a fizika témakörébe, iszonyatosan feltudja nyitni az ember szemét és az eddig számodra értelmezhetetlen mindennapi résekbe, amikbe azt a "rosszat" tömted bele, a valóságos történések fognak megjelenni, amik sokkal egyszerűbbek, mint azt bárki gondolná.
Tudom nehéz ezt a mentalitást felvenned, nem fog menni egyről a kettőre, de próbáld meg, mert sokkal letisztultabb lesz a látásod, mint eddig valaha volt és akkor a depressziód is elmúlik.
A depressziót és szorongást nagyrészt önmagának gerjeszti az ember, és piszkosul nehéznek tűnik elkezdeni legyőzni, de igazából nem az. Csak el kell kezdeni minél hamarabb ezt legyőzni, mert minél tovább halogatod, annál mélyebb területekre megy át benned és annál nehezebb lesz legyőznöd.
Szóval egyszerűsítve, tanuld meg a hibakeresést a mindennapi életben, olvass a fizikának utána, de akár írj privátban a fizika kapcsán. És merd venni a bátorságot ahhoz, hogy amiután megtaláltad a hiba forrását, el is fogadd és megjegyezd, hogy na ez volt az amit én annak a nagyon rossznak hittem. (90%-os eséllyel egy ember lesz az, aki nagyon közel áll hozzád de valamit elszúrt és ilyen szövevényes dolog búrjánzott ki ebből)
11, köszi a hosszú választ
Hidd el, nagyon sok even keresztül együtt éltem a depresszióval es nem írtam ki ilyen kérdéseket, viszont ami most történik velem az mar nem lehet véletlen. Az meg, hogy természettudományi szempontból nem lehetséges hogy valami gonosz erő megfigyel, az igaz, de eleve a világunk nem létezhetne csak természettudományi szempontból.
Honnan tudhatjuk mi, egyszerű emberek, hogy nem egy videojatekban vagyunk? Mert az én életem olyan. Ma pont egy nagyon rossz napom van megint, nagyon sok minden rossz összejött egyszerre, sok rossz, ma is deperszonalizaciom volt es kaptam rengeteg összefüggő jelet, olyan nincs hogy ezt ne irányítsa valami…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!