Lehetséges hogy azt érzem hogy meg fogok halni ilyen esetben?
Túl gondolod ezeket a dolgokat. A depressziót ez okozza, hogy túl gondolod. Ha elakarsz valahova jutni, mindig akadályokba fogsz ütközni. Ha el akarod végezni az egyetemet, akkor se egyenes az utad ott, rengeteg nehézséggel fogsz szembesülni, de ezek nem jelek arra, hogy abbahagyd, hanem olyan akadályok, amiket mindenkinek le kell küzdenie. Nem szabad ilyen dolgokra gondolni, hogy meg fogsz halni ott. Miért halnál meg? Ki akarná ezt egy számára vad idegennek, hogy meghaljon? Az más dolog, hogy akármikor elcsaphat egy autó téged, vagy engem, ez egy velejáró dolog, ez mindig benne van, volt és lesz is a pakliban. Ne legyél emiatt depressziós soha, és ne félj elérni a céljaidat! Soha ne hagyd, hogy ezek az akadályok legyűrjenek téged! Legyél te az aki ha elbotlik akkor is feláll a földről!
Próbáld ezt a mentalitást felvenni és akkor megszűnik a depid és az ilyen gondolataid is!
Sok sikert kívánok a gyógyulásban és a céljaid elérésében!
De higgyétek el, ezek nem tévképzetek. Már szinte érezni szoktak hogy valami sugallja hogy milyen rossz dolgok jönnek majd...
pont ez a baj hogy nem hisznek nekünk. Sem a többi ember sem az orovosok...
A hatodik érzéked szerint rossz dolgok jönnek? Leírom, hogy mi az én véleményem és bár ridegnek fogod tartani, de a valóságról fogok beszélni, nem tündérmesékről.
A hatodik érzékben én is hiszek valamilyen szinten, tudományos hitem ellenére. Sokszor van az, hogy megérzek néhány dolgot előre, hogy meg fog történni.
Definiálni kéne ezeket a megérzéseket is, ha már tudományos nézőpontú vagyok.
Ahogyan az ember előrébb jut a tanulmányai során, egyre jobban rájön, hogy az ilyen misztikus/mágikus dolgok nincsenek a világon. Nem fogsz tudni varázsolni, nem fogsz tudni a falon átmenni, nem idézel meg szellemeket stb. Így eljutunk a hatodik érzékhez is, hogy ez mégis micsoda. Az emberi agy igen érdekesen működik, vannak bizonyos reflexek, amiket a tudatalattinkba sorolunk bele. A tudatalatti a túlélést segíti ezekkel a betanult reflexekkel, pl gondolkodás nélkül megérzed, hogyha vihar lesz, vagy mi történne ha leesnél a fáról. Ezt a reflexet nevezném én a hatodik érzéknek.
A valóságban el kell szomorítsalak nincsenek ilyen dolgok, hogy egy kötél a fán bármit is jelentene. Ott van, mert valaki odadobta vagy odaesett stb. A tárgyaknak és a környezetünknek nincsen tudatuk, egyáltalán nincs olyan, hogy lelke lenne egy kavicsnak, vagy egy kötélnek/ ablaknak/ háznak stb.
Csakis kvarkok, atomok, molekulák, ionok és ezeknek nagyon sok kombinációja, amik alkotnak mindent köztük téged is és engem is.
Ezt a jelenséget, hogy kötelet látsz a fán, a mániákus depresszióban szenvedő lelked azt hinné, hogy ez egy jel. Nem, nem az, csak te ezt látod bele a szituba. Tudományosan nézve, ami a valóságról beszél, ez nevetséges agyszülemény, ábránd, délibáb.
Azt javaslom, hogy engedd el az ilyen álomvilágokat és a valósággal próbáld meg értelmezni a jelenségeket. Nincsen akkora varázsa ugyan, viszont nem is fogsz ilyen agyrémekre gondolni.
Ha adhatok egy tanácsot, beszélj egy pszichológussal, ő is kb ezt fogja elmondani, amit én, csak diplomatikusabban. Remélem tudtam segíteni.
Nézd, én 8 eve vagyok depressziós, szorongó meg egesz életemben. Konkrétan 2019 végén valami megváltozott. 2020 januárjában le volt fixalva egy munkám, amit régóta szerettem volna, de valahogy mégsem tudtam neki annyira örülni. Mintha megéreztem volna, hogy ez most nem fog megtörténni. Aztán ugye tudjuk mi történt. Ennek mar 2 eve, azóta érzem a megfigyelést, látom a jeleket, egyszerűen tudom hogy engem valami negatív dolog figyel.
Amikor megláttam azt a kötelet a fàn, ami ra volt kötve, szinte érzetem ahogy valami röhög rajtam hogy tessék ennél nagyobb jelet nem kaphatsz. Van hogy egy nap 20 jelet kapok. Eszembe jut valami rossz, megnyitom az instagramot, feljön azzal kapcsolatban valami. Aztán 5 perc múlva a tv-ben hallok erről teljesen random. Ilyenkor jobban érzem a megfigyelést, mint bármikor.
Most pedig olyan nehéz kijutni oda, ahova akarok, amit szinten nem fogok fel.
Sőt bárhova mentem eddig életemben, bármit dolgoztam kivétel nélkül mindig történt valami rossz. Tudom hogy valami nem stimmel. De köszi a válaszod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!