Ez a telepátia egy formája, vagy valami más?
Én úgy gondolom a telepátia egy gondolati rezgés alapján valójában működhet.
Magyarázat: Mivel a gondolat egy rezgés és a rezgést csak részecske,tud létre hozni. Ez azt jelenti, hogy a gondolat egy információs hullám. Kvantumelmélet alapján egy részecske lehet 1 időben 2 térben, ami azt jelenti, hogy ha a 2 részecske között létrejön kvantumkapcsolás amikor 1 helyen vannak, akkor ha már külön térben is vannak akkor is megkaphatja a máshol tartózkodó részecske az információs hullámot.
Mivel az információs hullám egy rezgés arra az agy érzékeny. Ezért lehet az, hogy valakivel ugyanarra gondolsz, vagy ha arra gondolsz, hogy de rég beszéltem xy-al akkor az pont felhív. Minél jobban tanulja ezt valaki annál erősebb gondolatot/rezgést tud kiküldeni, ami valószínűleg annál erősebb lesz a címzettnél. Egyelőre arra a megállapításra jutottam, hogy csak akkor működik ha a 2 személy agyi frekvenciája megegyezik.
Magyarul: ha én boldog vagyok a másik dühös nem működik.
Lehet te is azért este kaptad meg a visszaküldött színt, mert akkor lett ő is relaxált/fáradt. A telepátiában nincs idő, akkor jön létre, mikor a 2 részecske rezgést frekvenciája/ hulláma megegyezik, vagy felerősitik egymást. Ez számomra, kutatásaim alapján tény.
Igaz az utóbbira, hogy hogyan erősítik fel egymást még nem jöttem rá. De az biztos, hogy csak akkor működik, ha a 2 agyi rezgés megegyezik (boldog-boldog, fáradt-fáradt).
Utólag megjegyezném hogy aki dühös azzal nem lehet telepátizálni, ugyanis a egy érzelemmel aktívan előhozott mentális mód, mely nem pszion hullámokat hoz létre, ez alatt sok információ elvész hiszen az információs hullám így érzelmekkel is meg lesz ,,támogatva". (Ezért is alakulhatott ki az elvesztette a fejét fogalom) Remélem valamennyire segíthettem
Az ember egy szellemi lény, egy lélek a testben. A lélek örök, a test halandó. Az emberi léleknek természetes képessége a telepátia. Ha valakit szeretünk, akkor a szellemi kommunikáció gyakoribbá válik, szerintem ezt mindenki tapasztalja.
Nagy kár hogy ebben a jelenlegi társadalomban rengeteg hamis adatot tanítanak, hogy az ember az csak egy test, meg hogy az ember egy állat és hasonlókat.
Nem segít, hogy más mód kevésbé megy.
Egyszerűen ilyen vagy most. Ez neked slightly jobban megy, mint másnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!