Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez a telepátia egy formája,...

Ez a telepátia egy formája, vagy valami más?

Figyelt kérdés
Előre szólok, hogy sokan (főleg a szkeptikusok) valószínűleg őrültnek fognak nézni, tudom, nem kell még ide is leírni, azoktól kérdezem, akik hallottak erről, tapasztaltak ilyet. Alaphelyzet, hogy születésem óta sérült nálam az érzelmek kifejezése, értelmezése, sokszor a sajátjaimé is, ha azok komplikáltabbak. Volt egy nagyon jó idősebb barátom, aki segíteni akart. Ő értett a spirituális dolgokhoz, én nem, de csináltunk olyasmiket, hogy pl. 3 megadott szín közül kellett egyre gondolni, 'elküldeni', és a másik megmondta, hogy melyik az (később egyre több színnel játszottunk, nagyon sokszor működött) . Mindig képekkel csináltuk (mivel nehezen összegzem az érzéseimet), és a végén élőbeszédben is kimondtuk, amire a másik gondol, befejeztük egymás mondatait. Ő (a barátom) sajnos fél éve meghalt, azóta szinte senkivel nem beszéltem, és ezt a játékot sem csináltam. Van egy ismerősöm (srác) és ő sem beszél szinte soha, csak néha velem. Egyik nap kipróbáltam, el volt foglalva, háttal állt nekem és én 'küldtem' képet, ahogy egymásra nézünk (közben nem néztem rá. Valahogy úgy csinálom, hogy nem görcsösen, hanem mintha finoman 'letapogatnám' a fejét képzeletben). Odafordultam és pont akkor ő is, de elkönyveltem véletlennek. Aztán küldtem neki egy színt, azzal, hogy küldje vissza. Este csukott szemmel a szemeim előtt megjelent a szín. Ma is küldtem neki, egy képet, hogy jöjjön oda hozzám(odajött) és egy érzést próbáltam és utána olyan kellemes volt, mintha körbevett volna egy meleg paplan. Senki másnál nem működött ez, csak ennél a két illetőnél. Soha semmi szakszerűt nem olvastam erről, mert nekem ez egy játék, vagy inkább kapocs volt köztem és a barátom között (mert a fizikai érintést sem bírom). Szóval, aki érti, az tudna nekem erről írni? Vajon azért működik, mert a kifejezés más módja annyira nem?

2022. febr. 5. 00:08
 1/8 Tudi333 ***** válasza:
Írj privátot!
2022. febr. 5. 00:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy gondolom a telepátia egy gondolati rezgés alapján valójában működhet.

Magyarázat: Mivel a gondolat egy rezgés és a rezgést csak részecske,tud létre hozni. Ez azt jelenti, hogy a gondolat egy információs hullám. Kvantumelmélet alapján egy részecske lehet 1 időben 2 térben, ami azt jelenti, hogy ha a 2 részecske között létrejön kvantumkapcsolás amikor 1 helyen vannak, akkor ha már külön térben is vannak akkor is megkaphatja a máshol tartózkodó részecske az információs hullámot.

Mivel az információs hullám egy rezgés arra az agy érzékeny. Ezért lehet az, hogy valakivel ugyanarra gondolsz, vagy ha arra gondolsz, hogy de rég beszéltem xy-al akkor az pont felhív. Minél jobban tanulja ezt valaki annál erősebb gondolatot/rezgést tud kiküldeni, ami valószínűleg annál erősebb lesz a címzettnél. Egyelőre arra a megállapításra jutottam, hogy csak akkor működik ha a 2 személy agyi frekvenciája megegyezik.

Magyarul: ha én boldog vagyok a másik dühös nem működik.

Lehet te is azért este kaptad meg a visszaküldött színt, mert akkor lett ő is relaxált/fáradt. A telepátiában nincs idő, akkor jön létre, mikor a 2 részecske rezgést frekvenciája/ hulláma megegyezik, vagy felerősitik egymást. Ez számomra, kutatásaim alapján tény.

Igaz az utóbbira, hogy hogyan erősítik fel egymást még nem jöttem rá. De az biztos, hogy csak akkor működik, ha a 2 agyi rezgés megegyezik (boldog-boldog, fáradt-fáradt).

Utólag megjegyezném hogy aki dühös azzal nem lehet telepátizálni, ugyanis a egy érzelemmel aktívan előhozott mentális mód, mely nem pszion hullámokat hoz létre, ez alatt sok információ elvész hiszen az információs hullám így érzelmekkel is meg lesz ,,támogatva". (Ezért is alakulhatott ki az elvesztette a fejét fogalom) Remélem valamennyire segíthettem

2022. febr. 5. 00:27
 3/8 anonim válasza:
2022. febr. 5. 02:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Az ember egy szellemi lény, egy lélek a testben. A lélek örök, a test halandó. Az emberi léleknek természetes képessége a telepátia. Ha valakit szeretünk, akkor a szellemi kommunikáció gyakoribbá válik, szerintem ezt mindenki tapasztalja.

Nagy kár hogy ebben a jelenlegi társadalomban rengeteg hamis adatot tanítanak, hogy az ember az csak egy test, meg hogy az ember egy állat és hasonlókat.

2022. febr. 5. 03:14
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem segít, hogy más mód kevésbé megy.

Egyszerűen ilyen vagy most. Ez neked slightly jobban megy, mint másnak.

2022. febr. 19. 16:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Kifejtenéd hogyan csináltad, hogy egy "érzést próbáltál"? Őszintén érdekel. Akár privátban is. Köszönöm, ha megírod.
2022. febr. 24. 14:28
 7/8 A kérdező kommentje:
Nehéz lesz ezt így megfogalmazni (pont ezzel vannak gondjaim, mint írtam fentebb), de megpróbálom. Amikor átküldök valamit, akkor nyugodt vagyok, többnyire alvás előtt, illetve talán erre az érzésre mondják azt, hogy "derült". Amikor nem kitörően, hasat fogva nevetsz, csak olyan kellemesen vagy. Olyankor hallgatok egy zenét, mindig ugyanazt, csukva van a szemem. Amikor nem így küldök, mert nem otthon vagyok, akkor is nyugodt vagyok. Képekben gondolkozom. A szeretetet küldtem át, de mivel az számomra nem egy megfogható valami, elképzeltem egy vastag, fehér, nyusziszőrös, végtelenül puha paplant, ami selymesen körülöleli a másikat, beburkolja. Ez a kép volt az agyamban "lelki szemeim előtt", ezt küldtem. Mivel nekem minden képi, ilyenkor lefut a fejemben maga az agy felépítése, az idegsejtek, neuronok képe. Elképzelem, ahogy ezek összekötődnek a másik illető agyával. Mikor megvan, mit akarok küldeni, az egy finom, bizsergető érzés. Soha nem görcsösen koncentrálok, nem így kell elképzelni. Írtam, mintha finoman "letapogatnám" a másik fejét, és átküldöm. Mikor nekem érkezett érzés, kép, azt tudtam, hogy nem "saját". Ezt nem tudom kifejteni, hogy hogy érzem. Sajnos nem én vagyok a legalkalmasabb személy erről írni, hiszen nem értem a gesztusokat, mimikát és a bonyolult, összetett érzelmeimet, illetve másokét sem tudom külön bontani, rendesen értelmezni. A barátom, aki benne volt a spirituális dolgokban, éppen ezért találta ki, hogy csináljuk, hogy jobban megérthessen.
2022. febr. 25. 02:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Értem, köszi hogy leírtad. Szivesen elolvastam, engem nem érdekel hogy ki van benne spirituális dolgokban és ki nincs. Én például nem, ezért a "hétköznapi" nyelvezetet jobban preferálom. Szerintem így is értehtő amit írtál 👍🙂
2022. febr. 25. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!