Letezik, ha valakire erösen gondolunk megerzi?
Par honapja, ismerkedtem egy pasival. Különös dolog alakult ki köztünk, de vegül egyeb okok miatt, nem lett belöle kapcsolat. Nyaron beszeltünk utoljara, de azota is sokszor eszembejut. Hol jobban hol kevesbe. Szeptemberben egyik nap nagyon sokat gondoltam ra, vajon mi lehet vele, es egyszercsak felhivott. Különös volt.
Eltelt ujabb, 2 honap, es tegnap megint sokat gondoltam ra, megfordult a fejemben is irok neki, de vegül ugy döntöttem nem teszem. Jobb ez igy mindkettönknek. Epp elalvashoz keszülödtem, beallitottam a masnapi ebresztöm, majd 5 perc mulva rezgett a telefonom, es Ö irt.
Meg mindig a hatasa alatt vagyok. Azt mondta Ö is nagyon sokat gondolt ram, es azt erezte irnia kell.
Van ennek jelentössege, vagy csak en kepzelek bele többet, mint ami?
30/N - Bika, Ö 31/F -Kos
Nem a gondolatodat érzi meg, de például egy alvó is simán felébredhet, ha elé állsz.
Ébren még hamarabb megérzi.
Viszont kamerán keresztül már nem, 20 cm-ről sem.
Pár éve mikor randiztam, kitaláltam egy hülye szöveget a lányoknak. Miután elmondtam szimpatikusabb lettem náluk. Ezt kb 5-6 alkalommal hazudtam.
És esküszöm szószerint bevált a hazugságom!!!
Reggelt indjltam iskolába és a lábtörlönkön ült egy kismacska. Pár hetes, menni is alig tudott. 3.emeleti lakáshoz hogy került oda? Körbekérdeztem a szomszédokat és senki sem tudott rola semmit.
Befogadtam és azóta én vagyok a gazdija. Szorol szóra megtörtént ahogy azt a csajoknak hazudtam dugás reményébe. Azóta megválogatom mit beszélek mert legközelebb krokodilt vonzok be. 26f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!