Ha valakire gondolunk mit érezhet és fordítva?
Figyelt kérdés
Mit éreztek ilyenkor? Ha esetleg valaki rád gondol2021. aug. 14. 11:22
1/7 Grimfox válasza:
Az emberek döntő többsége semmit. Annak, aki gondol, nem elég erős az elméje, hogy hatást gyakoroljon arra akire gondol, az, akire gondol, pedig nem elég érzékeny, és nem figyel eléggé a tudattalan impulzusokra, hogy észrevegyen bármit is.
2/7 A kérdező kommentje:
Néha szokott olyan lenni, hogy ilyen hideg érzés fut át rajtam és akkor hirtelen elkezdek rá gondolni. Most lehet ez hülyén hangzik, de ez mitől lehet?
2021. aug. 14. 13:23
3/7 Grimfox válasza:
Az a bizsergő, kellemes, libabőrös hideg, ami végigfut rajtad? Vagy kellemetlen borzongás?
4/7 A kérdező kommentje:
Inkább a kellemes
2021. aug. 14. 13:39
5/7 Grimfox válasza:
Előferdülhet, hogy ASMR érzést tapasztalsz, amit sok dolog kiválthat a kellemes zenétől a kellemes gondolatokig. Az én tippem a te esetedben az lenne, hogy amikor az illetőre gondolsz, de még a gondolat maga nem jutott el a tudatodig, csak a tudattalanodban jár, már kiváltja ezt a kellemes érzetet, és egyszerre érik el a tudatpdat, vagy a gondolat előbb, és a borzongás csak lassabban, ahogy végigfut rajtad. Ez inkább azt jelenti, hogy amikor neked jut eszedbe az illető, akkor érzed ezt a borzongást. Nem lehet teljesen kizárni, hogy akkor jut eszedbe az illető, amikor ő rád gondol, és akkor érzed ezt, de erre nagyon csekély esély van csak.
6/7 anonim válasza:
Nekem olyan is volt már, hogy képekben megjelenő a fejemben, hogy a lánynak az anyja megint olyasmit csinált, amitől a lány kibukott, és éreztem amit a lány, aztán írt kB egy óra múlva, hogy az anyja megint olyat csinált, és ki van bukva...
Hónapok óta nem beszéltem vele, de szoktam néha érezni, olyankor erős az impulzus. Valaki azt mondta, hogy nagyon kevesek között van ilyen erős energetikai összhang. Teny, hogy voltak nagyon erős érzések, mindkét oldalon, és mindig egyszerre, nekem is hihetetlen, de mégis tapasztaltam.
7/7 anonim válasza:
Ez érdekes kérdés, gondolkoztam már ezen én is. Inkább az a fontos, hogy mit teszünk/nem teszünk ilyenkor, ilyen érzés mentén a másikkal: közeledünk hozzá, vagy eltávolodunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!