Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Igaz,ha sokat gondolunk...

Igaz,ha sokat gondolunk valakire azt megérzi?

Figyelt kérdés
Ha van ilyesmi tapasztalatotok arra is kíváncsi lennék😌
2020. szept. 22. 22:07
1 2
 1/11 anonim válasza:
64%
Nem
2020. szept. 22. 22:07
 2/11 anonim ***** válasza:
74%

Sajnos nem. Szeretném ha telekinézissel bele tudnám verni pár emberke orrát a saját disznóóljába, de sajnos a szemmelverés nem megy. 🙈

Helyette lehet online anyázni, ami sajnos nem hatékony de legalább jólesik.

2020. szept. 22. 22:15
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2020. szept. 22. 22:26
 4/11 anonim válasza:
Nem tudom, de most nemrég azt kívántam egy bizonyos illetőnek, hogy ne jöjjön össze neki semmi és az bejött. Mondjuk ehhez az ő kreténségére is szükség volt. Meg nagyon meg kellett dolgozni azért, hogy valakinek ilyet kívánjak.
2020. szept. 22. 22:35
 5/11 anonim ***** válasza:
nem
2020. szept. 22. 22:44
 6/11 anonim válasza:
2020. szept. 23. 00:51
 7/11 anonim ***** válasza:
58%

Sokáig ezt reméltem, de totál nem igaz.

Sokat gondolok mostanában 2 személyre: ha megkeresném az egyiket neten, ugyanaz lenne: nem nagyon lenne hosszú beszélgetés. A másik egy munkatársam: nem keresi ő sem percenként a társaságomat...

Azonban érdekes módon az FB-n már van némi ilyen jellegű furcsaság, mert pl.: a chat-vonalon ezt a két személyt egymás közelébe tette, de nem ismerik egymást, és nem is beszéltem ott sem velük óránként...

2020. szept. 23. 06:57
 8/11 anonim ***** válasza:
29%
Nem mindenki képes rá.A hasonló gondolkodásúaknál (magasabb tudatállapot), médiumoknál általában működik,aki meg hülye hozzá,az tagadja.De lehet fejleszteni a képességet.
2020. szept. 23. 10:08
 9/11 anonim ***** válasza:
nem
2020. szept. 23. 12:42
 10/11 anonim válasza:
93%

Velem volt már hasonló.

2x előfordult, hogy gondoltam valakire és hirtelen megláttam őt..

Egyikőjüket úgy, hogy hazafele felszálltam a buszra, és rajta volt. ez évekkel ezelőtt volt.

most néhány hete a másik pedig elhajtott előttem autóval, ráadásul nem is sajáttal, mégis egyből kiszúrtam őt, tudtam melyik autót kell nézni valahogy.

Illetve mikor a fent említett ember miatt szomorkodtam és több kommunikációmentes hét után sirdogáltam, hogy miért nem ír, miért nem ír, rá 3 perce írt...

Érdekes dolgok ezek.

2020. szept. 23. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!