Igaz,ha sokat gondolunk valakire azt megérzi?
Sajnos nem. Szeretném ha telekinézissel bele tudnám verni pár emberke orrát a saját disznóóljába, de sajnos a szemmelverés nem megy. 🙈
Helyette lehet online anyázni, ami sajnos nem hatékony de legalább jólesik.
Sokáig ezt reméltem, de totál nem igaz.
Sokat gondolok mostanában 2 személyre: ha megkeresném az egyiket neten, ugyanaz lenne: nem nagyon lenne hosszú beszélgetés. A másik egy munkatársam: nem keresi ő sem percenként a társaságomat...
Azonban érdekes módon az FB-n már van némi ilyen jellegű furcsaság, mert pl.: a chat-vonalon ezt a két személyt egymás közelébe tette, de nem ismerik egymást, és nem is beszéltem ott sem velük óránként...
Velem volt már hasonló.
2x előfordult, hogy gondoltam valakire és hirtelen megláttam őt..
Egyikőjüket úgy, hogy hazafele felszálltam a buszra, és rajta volt. ez évekkel ezelőtt volt.
most néhány hete a másik pedig elhajtott előttem autóval, ráadásul nem is sajáttal, mégis egyből kiszúrtam őt, tudtam melyik autót kell nézni valahogy.
Illetve mikor a fent említett ember miatt szomorkodtam és több kommunikációmentes hét után sirdogáltam, hogy miért nem ír, miért nem ír, rá 3 perce írt...
Érdekes dolgok ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!