Mi az oka, hogy más űrjárművet lőttek fel, szállt le és érkezett vissza a Holdról?
Teljesentotálmindegy hogy a Holdra szállás kamu-e vagy sem, mert ugyis egy hologramban/szimulációban élünk. A kérdezö végre látja, hogy hiba van a mátrixban, és épp ébredését éli át. Ezt be is tudnám bizonyítani, mert mondták a szíriuszi annunakik, akik együtt élnek már a gyíkemberekkel a lapos Föld üregében. A múltkor voltam náluk Pataki Attilával vittek minket oda, hogy tovább képezzenek idöfizikából, az elöadást Kisfaludy György úr tartott, a végén kötetlen beszélgetéssel, amin részt vettek az illuminátus Rotschild háttérhatalmak is, akik annak idején halálsugárral kiirtották a Holdon (ami nem mellesleg az ürhajójuk volt) élö zombi nácikat, és elsüllyesztették Atlantiszt egy táv-gerincmütét közben küldött pénzenergia nyalábbal. Szerencsére kivették belölem Bill Gates csipjét, amit az oltással kaptam, így belülröl nem tudnak már irányítani az 5G-vel, elég csak az alufóliasisakomat felvenni az ürlények és Soros György tudatmódosító hullámai ellen. Azt is megtanultuk ott, hogy ha veszélyben érzem magam, akkor csak be kell állnom egy gabonakörbe, és azonnal értem jönnek.
Ezeket nem szabadott volna veletek megosztanom, mert megtiltották, hisz az emberiség még nem áll készen arra, hogy a köztünk élö ufók felfedjék magukat, de nem bírtam tovább a titkolózást. Remélem segítettem megmenteni az emberiséget!
Egy beavatott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!