Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A felhők mögé rejtőző hatalmas...

A felhők mögé rejtőző hatalmas intergallaktikus űrjárművet lepleztek le szakértők?

Figyelt kérdés

Szak­ér­tők sze­rint a rej­té­lyes égi je­len­ség a bi­zo­nyí­ték a föl­dön­kí­vü­liek lé­te­zé­sére! Azt sem tart­ják ki­zárt­nak, hogy kém­ked­nek utá­nunk...

Mindenki látott már ufo formázta, csészealj formájú felhőtegy sűrű felhőtakarónak tűnhet, ám ha jobban megnézzük, egy furcsa alakú, lebegő tárgy is kirajzolódik az égen! [link]

"Közismert tény, hogy a földönkívüliek azon kívül, hogy elbújnak a felhők mögé, képesek létrehozni azokat, hogy ne lehessen őket észrevenni!" [link]

2016. jún. 13. 19:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
68%
Ufo mániások mindenben ufót látnak, mint az isten mániások akik meg mindenben istent meg jézust látják... Én felhőt látok, semmi mást.
2016. jún. 13. 19:16
 2/18 A kérdező kommentje:
Szkeptikusok meg a nyílvánvaló eseményekben sem képesek észrevenni semmit sem. Valami új észrevétel ? :D
2016. jún. 13. 19:20
 3/18 Ozmium42 ***** válasza:
53%
Én nem intergallaktikus hanem transzmulltiomniverzállis járművet látok. Honnan vetted, hogy intergallaktikus?
2016. jún. 13. 19:25
 4/18 anonim válasza:
62%
Lehet, ki tudja? Ha most neked azt válaszolom, hogy nem akkor elhiszed, hogy tényleg csak egy érdekes formájú felhő? Viszont, ha azt mondom, hogy igen, akkor megtérsz és földönkívüli hívő leszel? ( bár erősen gyanítom,hogy most is az vagy) Nem hiszem egyiket se. Ezért nem is értem ezeket a kérdéseket+ honnan tudnánk megmondani, hogy ez igaz-e vagy nem?
2016. jún. 13. 19:26
 5/18 anonim ***** válasza:
84%

A logikád annyira kikezdhetetlen, minthogy én azt állítom a kép alapján, hogy a nagy ipari létesítmények valójában óriás mutáns disznókat tenyésztenek, amelyeket a gyárkémények füstjével próbálnak leplezni...

[link]

Ez már tényleg szánalmas, amikor valaki felhőbe is ufo-t lát.

2016. jún. 13. 19:43
 6/18 Fish1 ***** válasza:
60%

Szerintem ez csak egy érdekes formájú felhő.

Láthatsz még érdekesebbeket is: Google: lenticular clouds.

2016. jún. 13. 20:36
 7/18 OneEntity ***** válasza:
2016. jún. 13. 21:02
 8/18 Pandas74 válasza:
62%
"Szakertok szerint"....Tatras Misi a falubol 2 hubertus-nagyfroccsert meg azt is elmondja ,hogyan allitott rajta szelephezagot.....:)
2016. jún. 13. 21:14
 9/18 anonim ***** válasza:
2016. jún. 13. 21:32
 10/18 anonim ***** válasza:
59%
Eh, az íráshibás napi kérdése. Ti nem unjátok még "cáfolni" őket? :D
2016. jún. 13. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!