A felhők mögé rejtőző hatalmas intergallaktikus
űrjárművet lepleztek le szakértők?
Figyelt kérdés
Szakértők szerint a rejtélyes égi jelenség a bizonyíték a földönkívüliek létezésére! Azt sem tartják kizártnak, hogy kémkednek utánunk...
Mindenki látott már ufo formázta, csészealj formájú felhőtegy sűrű felhőtakarónak tűnhet, ám ha jobban megnézzük, egy furcsa alakú, lebegő tárgy is kirajzolódik az égen! [link]
"Közismert tény, hogy a földönkívüliek azon kívül, hogy elbújnak a felhők mögé, képesek létrehozni azokat, hogy ne lehessen őket észrevenni!" [link]
Ufo mániások mindenben ufót látnak, mint az isten mániások akik meg mindenben istent meg jézust látják... Én felhőt látok, semmi mást.
2016. jún. 13. 19:16
2/18 A kérdező kommentje:
Szkeptikusok meg a nyílvánvaló eseményekben sem képesek észrevenni semmit sem. Valami új észrevétel ? :D
2016. jún. 13. 19:20
3/18 Ozmium42 válasza:
Én nem intergallaktikus hanem transzmulltiomniverzállis járművet látok. Honnan vetted, hogy intergallaktikus?
2016. jún. 13. 19:25
4/18 anonim válasza:
Lehet, ki tudja? Ha most neked azt válaszolom, hogy nem akkor elhiszed, hogy tényleg csak egy érdekes formájú felhő? Viszont, ha azt mondom, hogy igen, akkor megtérsz és földönkívüli hívő leszel? ( bár erősen gyanítom,hogy most is az vagy) Nem hiszem egyiket se. Ezért nem is értem ezeket a kérdéseket+ honnan tudnánk megmondani, hogy ez igaz-e vagy nem?
2016. jún. 13. 19:26
5/18 anonim válasza:
A logikád annyira kikezdhetetlen, minthogy én azt állítom a kép alapján, hogy a nagy ipari létesítmények valójában óriás mutáns disznókat tenyésztenek, amelyeket a gyárkémények füstjével próbálnak leplezni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!