Intergallaktikus űrjármű=UFO van a NASA eddig kiadatlan fotóin?
Igazából elég érdekes maga az eset. Különös „dolog” látható az Apollo 17 missziójának eddig kiadatlan fotóján. Csak pár napja hozta nyilvánosságra az Apollo-program eddig kiadatlan fényképeit az USA Nemzeti Repülési és Űrhajózási Hivatala, a NASA, de az UFO kutatók máris bizonyítékot találtak rajta, és az eddigi legnagyobb szenzációként emlegetik.
Nem hiába hívják a blikket szennylapnak, maradjunk annyiban.
Ja, és persze ez is tök életlen. Szinte hihetetlen...
Bocs, ha szarkasztikusan fogalmaztam, de ilyenkor mindig megörülök, hogy végre egy igazi bizonyítékot látok, aztán mindig koppanok hogy mégsem... Pedig tökre örülnék neki. Mondjuk itt már amikor a blikk szót megláttam egyből tudtam hogy mi vár rám, csak hát ugye hátha mégsem... Pedig de.
legalább most már biztos hogy nem álom volt, mikor este a szobámban felkeltettek, és azt mondták egy kis kirándulás vár rám.
Majd elhaaldtam néhány bolgyó mellett, a hold is rémlik, mikor ott sétáltak rajta az asztronauták, még mondták is,(maguk között telepatikusan, csak elfogtam pár gondolatot), hogy ezek ilyen ruhában jönnek ide vizsgálódni, hogy el vannak maradva.
Mikor nekik mesterséges tudatáthelyező készülékük van, amikor légkör nélküli bolygóra mennek, akkor egy mesterséges biohumanoid testbe töltik be a tudatot, és így mozognak.
Aztán reggel kábultan ébredten, mellettem pár sörösüveg, azt hittem jól berúgtam este, de ezek szerint az üvegeket is csak ők rakták oda.
Nem az számít, hogy melyik újság írja, mert a hír attól még hír marad. Én persze egyáltalán nem védem a Blikket meg a hasonló újságokat. De ha a Blikk "szennylap" sokak szerint, akkor minek lehet nevezni például a politikai témájú újságokat? Ezzel az erővel bármit annak lehet nevezni, aminek a tartalma nem tetszik valakinek.
Az meg, hogy miért hagyja fent a NASA, erről már írtam régebben, hogy mi az elképzelésem, nem akarom állandóan önmagamat ismételni.
Ami a helyesírást illeti, ezt én sem értem, elvileg működni kellene a helyesírás-ellenőrzőnek, de nekem még azt is aláhúzza, ha helyesen, tehát egy l-lel írom az intergalaktikus kifejezést. Nem értem én sem, hogy miért nem lehet erre odafigyelni, állandóan elrontja. Pedig a témák nagyon jók.
A képen egy szimpla krixkraxi űrhajó látható. Bár az már nem tartozik az "intergallaktikus" besorolásba, mivel a krixkraxiak egy másik univerzumból érkeztek.
Ezek az UFO kutatók igen tájékozatlanok lehetnek, hogy ekkora szenzációként kezelik ezt a dolgok. (Mi Gyakoris ufológusok már évek óta ismerjük ezt a fajt és űreszközeit)
Csak egy dolog zavar, mégpedig az, hogy az eredeti NASA kép nincs belinkelve... Nekem már negyedikben tanítottak forrásmegjelölést egy esszéhez, ennyit azért kellett volna a szerkesztőnek is tanulnia.
Tudom ez egy apró dolog, de pont ilyenektől válhat egy szennylap szennylappá.
Meg persze attól, hogy egy Blikknek egyáltalán nem érdeke igazat írni, miért lenne? Ha nincs kicsinosítva a történet akkor kik olvasnák el és honnan jönne a bevétel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!