Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Egy sámán és a pszilocibin...

Egy sámán és a pszilocibin azt mondta, hogy spirituálisan fejlett vagyok. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Az utóbbi pár évben elkezdtem filozófiával és vallásokkal foglalkozni. Eljutottam oda, hogy elutaztam másik országba, hogy sámánokkal találkozzak. Az egyik aki a szellem lényegi, esszenciális fejlettségére volt "szakosodva", és azt mondta nekem az utazás után, hogy az én szellemem a legfejlettebb, amit valaha látott.

Beszélgettünk, és azt mondta tegyek fel kérdéseket, amikor utazok, és ha kegyesek velem, és jó kérdéseket teszek fel jó okokból, akkor kapok segítséget.

Nos hétvégén utaztam gombával, és azt a választ kaptam tőle, hogy én a nyolcmilliárd emberből, a felső ötezerbe tartozom.

Emellett még rengeteg minden volt. Ami a kérdésem lényege, hogy én nem sok mindent érzékelek ebből. Átlagos életet élek, csak sose vagyok rosszul.

Azt mondta nekem a gomba, vagy valami(k) a másik oldalról, hogy egyáltalán nem vagyok megnyílva a potenciálom felé.

Ebben jártas embereket kérdeznék, hogy most mit csináljak? Merre induljak el? Mit kéne egyáltalán keressek?

2022. jan. 25. 18:45
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
*szellemektől kedzve
2022. jan. 29. 20:13
 32/33 anonim ***** válasza:
30 Még jó, hogy nem kérjük ki pszichiáterünk véleményét. :D Attólmég, hogy a világnézetünk eltér a most éppen aktuálisan elfogadott "normális"-tól, az még nem azt jelenti, hogy nincs igazunk. Mellesleg: Nothing is true, everything is permitted.
2022. jan. 29. 20:31
 33/33 anonim ***** válasza:
58%

Hát persze, ez amolyan szokásos torzítása a valóságnak. "Attól még, hogy skizofrén jellegű téveszméket táplálok, nem biztos, hogy téveszmés vagyok"

Egyetlen dolgot nem szoktatok figyelembe venni, ti nem egy új dologban hisztek, ami nincs még bizonyítva. Ti egy csomó régi faxságban hisztek, amik régen cáfolva vannak. A kettő homlok egyenest ellentétes.

2022. jan. 29. 21:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!