Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek meg fog történni...

Szerintetek meg fog történni ez a jóslat, 2030-ig?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem egy elég ijesztő világkép, ami ebben a jóslatban benne van, például:

"2024-re alapvető emberi jog lesz az internethez való hozzáférés."

Meg:

"Az okos otthonok után jöhetnek az okos városok. Minden, az utaktól kezdve a járdákig, az épületektől a lámpákig, az internethez kapcsolt lesz."

Ez borzalmas lenne, mi történne, ha elmenne az áram, vagy az internet, vagy feltörnék a rendszert?

Ha ez megvalósulna, én inkább kiköltözök a természetbe, minden közmű nélkül, önellátni.

2021. dec. 28. 21:02
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Valahogy nem hiszem. Hiszen még egy kátyú betömése is utópia itt Mo.on... :D
2021. dec. 28. 21:31
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Átlagember ezt nem tudja elolvasni

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

2021. dec. 28. 21:35
 3/23 A kérdező kommentje:
Nekem számítógépen működött.
2021. dec. 28. 21:36
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
mert előfizetett rá fater
2021. dec. 28. 21:41
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Elő kell fizetni a cikk olvasásához.
2021. dec. 28. 21:44
 6/23 anonim ***** válasza:
94%

Én már attól is kivagyok, hogy megszüntették az analóg telefont, így áram nélkül nem lehetséges többé telefonálni. Pár évig még a hangminőség is rosszabb volt neten át.

Több, mint érdekes, hogy a 100 évig remekül működő rendszert mért kellett lebutítani, és diszfunkcióssá tenni.

Egyszer beragadtam egy házba, mert elment az áram, és se telefonálni nem tudtam, se becsöngetni sehova, se kijutni a házból.

És akkor még tűz nem is volt....

2021. dec. 28. 21:48
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem jelent semmit. Finnországban is alapvető jog a lakhatás,csak ugye nem tudod kifizetni.

2021. dec. 28. 21:50
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Mi van? Ehhez jog kell? Kifizetés van azt helló. Vagy én vagyok ehhez paraszt?

Ha van lefedettség, és many akkor van net. Ha nincs akkor nincs. Nem jön a rendőrség, hogy sajnálom uram ön nem rendelkezik lakcímmel ön nem használhatja a városi !ingyen! Wifit.

Lehet durva de ha a hontalannak van telefonja akkor használhatja a free wifit. "Jogában áll". Nem?

Amúgy én sem láttom a cikket, de az itt leírtak a Ghost in the Shellre emlékeztet vagy az idióták paradicsomára...

2021. dec. 28. 22:55
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Eddig is jogunk volt az Internethez, - ez akkor jelentene valamit, ha mindenkinek biztosítanának számítógépet és ingyenes Internet elérhetőséget.

Igazából az alapvető létszükségleteket kellene térítésmentesen biztosítani, úgy mint lakhatás, fűtés, élelmezés. Ha ez megtörténne, akkor az emberiség kollektív tudattalanjából eltűnne a "megélhetési krízis" okozta félelem.

2021. dec. 29. 07:10
 10/23 anonim ***** válasza:
0%
Mennyivel jobb volt régen, volt kajak doszt. Egy barlang elég volt és csak egy kérdés volt, hogy "én eszem vagy engem esznek meg?".
2021. dec. 29. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!