Egy ideje folyton karmolások vannak rajtam. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Már egy ideje (talán a múlthónaoban kezdődött) folyton karmolásokat találok magamon. Körmöm alig van így nem sérthettem meg magam. És rémálmaim sincsenek, igazából lehet hogy ennek nincs köze.
Ez volt tegnap. De ma reggel felkeltem és megint találtam egyet ami elég erős volt (a többi halványabban látszott)
2021. dec. 13. 10:01
1/7 anonim válasza:
Száraz és/vagy irritált a bőröd, amit félálomban szénné vakarsz, majd mivel visszaalszol nem emlékszel rá. Én is szoktam ilyet! Vegyél egy fasza testápolót erre a hideg időszakra!
3/7 anonim válasza:
De ha cipzáros az ágyneműd azzal is ki tudod magad sérteni, multkor elátszottam ezt ébren is.
5/7 anonim válasza:
macska? vagy vakarod magad almodban
7/7 anonim válasza:
Vagy siman lehetsz kapkodós, megkarcolod magad és észre sem veszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!