Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tudatmódosító szerek àltal...

Tudatmódosító szerek àltal milyen tudatállapotok èrhetők el?

Figyelt kérdés
Főleg saját tapasztalat érdekel, de bármilyen releváns választ megköszönök.
2021. dec. 2. 10:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A fű biztosan nem az a szer ami hosszútávon bármit adna, inkább elvesz. Ha havonta max.1-2x szívsz a haverokkal azzal nincs gond, de ha napi szinten az határozottan negatív.
2021. dec. 2. 16:53
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát én zen meditációt gyakorlok, és szoktam beszívva is rendszeresen meditálni.

(Bár tudom ezt normál esetben tiltaná az 5 fogadalom, de mivel függő vagyok, ezért az én esetemben nincs választás.)

Annyit tudok elmondani ezzel kapcsolatban hogy tiszta időszakokban, amikor azt érzi az ember hogy 💩 a meditáció, akkor megy igazából jól. Ilyenkor a nehézségek ellenére folytatni kell a gyakorlást, és el lehet jutni egy letisztultabb állapotba. Olyan ez kb mintha falakat kéne áttörni, és vannak keményebb időszakok, meg lájtosabbak, és ezek hullámokban váltogatják egymást. (Viszont amikor elérte az ember a határait, akkor ott ugye marha lassan halad megint...)

A fűvel az a helyzet, hogy baromi nagy nyugalmat ad. Így szinte azonnal el lehet mélyülni a gyakorlatban, és jóval stabilabb is maga a meditáció. Viszont csak a meglévő szinteket lehet átélni. Csak addig lehet eljutni a füves meditációval, ameddig már kijárta az ember az utat tisztán. Viszont a füvön nem lehet már újabb falakat áttörni, és így előrébb sem lehet jutni. (Ez a hátránya kb.)

2021. dec. 2. 17:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Legjobb a tudatos álmodás ahhoz nem kell semmilyen szer
2021. dec. 3. 07:55
 14/14 anonim ***** válasza:
Bármilyen, ami van a létezésben.
2021. dec. 10. 18:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!