Álmomban sokkal jobb életem van, mint a valóságban. Ez természetes?
Figyelt kérdés
Az álmaim miatt szeretek aludni. Nagyon intenzív, izgalmas, nagyon sok jó élményem van, miközben a munkám fizikailag és szellemileg is nagyon megterhelő. Sokat dolgozom, sokat túlórázom, gyakran még hétvégén is be kell mennem. Idén szinte csak dolgoztam. Se nyaralás nem volt, se kikapcsolódás, se társasági élet, és a hobbimra se volt időm.
Lehet, hogy az álmaim kompenzálják a sok elmaradt élményt? Szinte mindig úgy ébredek fel, hogy "de jó álom volt ez is", "de jó volt megint ott lenni". Két munkanap közt már ez ad nekem erőt, ez a kikapcsolódás hónapok óta.
Más is van így?
2021. nov. 28. 11:58
1/3 anonim válasza:
Átérzem, teljesen. Én egyik nap azt álmodtam, hogy fekete angyalszárnyaim voltak és olyan helyeken repültem, hogy azta. Közben trükköztem fent az égben repülés közben...hihetetlen jó volt, de amikor felkeltem...az sokkoló volt. Csak ültem az ágyam szélén és majdnem sírtam, hogy miért kellett visszajönni ebbe a sz.r életbe?
2/3 anonim válasza:
Ez teljesen jó. Nekem van olyan ismerősöm, aki utálja, hogy éjszaka mindig egy film pereg a szemei előtt.
Ha az álmod erőt ad, akkor ne problémázz rajta.
3/3 anonim válasza:
Neha mar felébredni sincs kedvem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!