Ez termèszetes vagy csak èn vagyok így ezzel?
Pàr hónapja nagyon intenzíven foglalkozom a spiritualitàssal, meditációval, az univerzum törvényeivel. Rengeteg tapasztalásban, tanításban van részem. Mások dolgait egy fajta tisztáblátással látom, sokat segítek és értem is a miérteket. A saját dolgaimmal kapcsolatban pedig egyszerûen “ lefagyok”. Menedzselem jól az èletem a hétköznapokban, de ha valami mélyebb dologról van szó, akkor mintha elfelejtenèm az eddig tanultakat.
Változik ez vagy így normális?
Nem normális, csak szokványos. Másokat mindig könnyebb látni, mint magad, mert ha önmagadat is úgy néznéd, mint másokat, az bizony nagyon fájna. Az ember nem szereti tudatosítani a hibáit, hiányosságait, tévedéseit. A meditáció lényege ezek megismerése, amennyiben az önfejlesztés a cél. Amíg ezt elkerülöd, addig nem tudsz túllépni egy bizonyos szinten.
Változik, ha változtatsz rajta. Változnia kell, hogy előre juss. Ha nem változtatsz rajta, csak törekszel előre, akkor a fejlődésed látszat lesz, amivel az egodat kényezteted.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!