Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Fordult már elő veled olyan...

Fordult már elő veled olyan megmagyarázhatatlan történés, ami mögött egy egy elhunyt szerettedet sejted?

Figyelt kérdés

2021. nov. 21. 16:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%

Nem tudom, de egy vérprofi betörőnek nem hiszem, hogy ez gond.

Gazdag ismerősöméket úgy rabolták ki, hogy gázzal elaltatták a családot és végig csicsikáltak, amíg átkutatták a házat. Ha ilyen létezik, bármit el tudok képzelni.

2021. nov. 21. 17:57
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Én is nagyon szeretnék valami jelet kapni, de nem kapok 8 éve. Nem éreztem sose semmit, nem történt semmi megmagyarázhatatlan.

Annyi volt néhány hónapja, hogy a nagymamámmal álmodtam és akkor azt mondta nekem az álmomban, hogy “Mindig számíthatsz rám”. Ez egy jel lett volna vagy csak az agyam szórakozott?

2021. nov. 21. 20:50
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Háromszor fordult elő velem ilyen.

Első alkalom azután történt, hogy apu meghalt. Lementem a garázsba, ahol apu mindig sokat tartózkodott, bütykölt valamit, kocsit buzerálta stb, hogy a kórházból hazahozott holmiját betegyem. Nem voltam érzelmileg képes arra, hogy felvigyem a lakásba és kipakoljak.

Leültem a garázsban egy picit egy székre, és elkezdtem sírni. Annyira ő volt ott minden. Pár méterre tőlem, szemben velem az asztalon, egy kinyitott aktatáska állt, tele mindenféle random kacatokkal, papírokkal. Egyszercsak a táska teteje elkezdett lecsukódni, de nem hirtelen, hanem szép lassan. Nem akartam hinni a szememnek, annyira szürreális volt.

A második ilyen alkalom, amikor mamám haldoklott, ott voltam vele végig, amíg el nem ment. Elköszöntem tőle, és mondtam neki, hogy üdvözlöm aput (ő az apu anyukája volt) és ahogy ezt kimondtam 3 koppanast lehetett hallani a falon. Gondoltam a szomszéd szobában csinálnak valamit, de amikor mentem el és benéztem a szomszéd szobába akkor láttam h annál a falnál, ahonnan a kopogast hallottam végig plafonig erő szekrények voltak, szóval a falon nem lehetett kopogni a szomszédból.

A harmadik pedig a másodikhoz kapcsolódik. Eltelt vmennyi idő, feküdtem otthon éjjel az ágyban. Nem tudtam aludni. És egyszercsak ugyanazt a három kopogást hallottam a falon, mint amit az otthonban.

Ezeken kívül időnként illatok csapnak meg pár mp-re amik köthetőek hozzájuk. Például apu kocsijában mindig volt egy egyedi illat, ami a parfümjének meg a kocsi illatosítójának, meg fene tudja még minek az elegye volt. Ezer közül is megismerném. Az autó már közel 10 éve nincs meg, nem sokkal azután eladtuk, h meghalt, de ez az "apukocsi illat" időnként megüti az orrom.

2021. nov. 22. 02:30
 14/14 anonim válasza:

Nekem csak egy álmom volt: mikor meghalt a nagymamam, akkor ő es a nagypapam is lejottek hozzam, utoljara elbucsuztak, majd elszalltak ebbol a világból. Azota nem tortent semmi. De ez az alom nagyon is megmaradt.

Amugy hihetetlen. Mindenki mondja h a halal az elet resze, es annyira nem vesszuk komolyan. En pl nagymam halala elotte 1 nappal nem tudtam volna felfogni, ha valaki azt mondja h holnap meg fog halni. Bar kovetkeztetni lehetett az allapotabol. Masik nagymamam karácsony utan 10 nappal halt meg. Rakos volt es 91 eves. De ertitek, dec 24en meg ott volt velunk a karacsonyi vacsoran 10 nap mulva ra meghalt. Keresztmamam halalarol a wikipediarol ertesultunk.

2021. nov. 24. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!