Fordult már elő veled olyan megmagyarázhatatlan történés, ami mögött egy egy elhunyt szerettedet sejted?
A halála estéjén arra ébredtem, hogy ott áll a szobámban az ablak előtt. Csak fekete sziluettet láttam, ahogy állt a beszűrődő lámpafényben. A kutyám is felébredt, farkcsóválva, nagyot nyújtózkodva, ásítva köszöntötte és közben az alak felé nézett.
Én visszafordultam a fal felé és azt gondoltam, ez lehetetlen és azonnal visszaaludtam. Másnap reggel emlékeztem az egészre és félni kezdtem. Délután jött a telefon. Az életemben ott van egy választóvonal.
Temettük a papámat.
Halála előtt kórházban volt két hete, szobájában minden úgy volt hagyva ahogy ő hagyta.
Temetése után hazamentünk, hogy kinyissuk az ablakot a szobában, és takarítsunk.
Ekkor jött a döbbenet.
Minden szekrény nyitva volt, ruhák szétdobálva, az ágy ami előtte meg volt ágyazva, úgy nézett ki mint akiben valaki aludt.
Pár napot akkor anyu tesójánál aludtunk, nem mertünk haza menni.
7-es és miből gondolod, hogy nem inkongnitóban jutottak be? Ha én örökséget keresnék és attól tartanék, hogy a rokonok eltitkolják a kp-t, valószínű nem reklámoznám, hogy körülnéztem. Az se biztos, hogy rokonok voltak. Híre ment, hogy meghalt és ki akarták rabolni, amíg nem vagytok otthon. Főleg, ha épp temetésen voltatok. Nem olyan nehéz kideríteni, mikor van a temetés, amin ott van mindenki és nincs otthon senki.
De most komolyan, ezután nem hívtatok rendőrséget???
És szerinted utána a zárat hogy zárták vissza, mikor biztonsági ajtónk van, aminek csak anyunak és nekem van kulcsunk?Ilyen ajtónak speciális kulcsa van.
hm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!