Mi a véleményetek a bámészkodásról?
Ja, egyik osztálytársam szülei vettek egy telket a közelünkben. Mikor biciklizgettem az utcánkban, az egyik telken pakolásztak, ott ahol eddig egyszer sem láttam senkit. Nem az osztálytársamék voltak, de én azt hittem, ezért lassan tekertem el ott és néztem befelé, hátha ott van az osztálytársam (szóismétlés) is. Erre a kerítés közelében álló bácsi kiabálni kezdett hogy : "Mi a f@szt bámulsz, takarodjál elfelé még szépen mondom!"
Gondolom mondanom sem kell 11 éves fejjel sírva mentem haza🤷♂️
#1-es!
Akkor még vissza-vissza kellett volna menned és direkt megbámulni azt az embert.
Másokat nem szoktam. Volt nem egyszer, elmentem volna ismerős mellett is köszönés nélkül, mert észre se vettem ki az.
Rühellem a bámulgatást amúgy. Vidéken nagyszüleimnél láttuk szomszédokat a túloldalon, hogy ráállnak valamire, csak, hogy átlássanak a saját kerítésükön a mi oldalunkra, ha hallottak valamit.Bár ez már leskelődés kategória inkább. Van két barátom, ők együtt söröznek erkélyen pl. és mást se csinálnak csak idegeneket elemezgetnek.Nagyon irritáló.
9-es!
nem is tudom, hogy gondoltátok, hogy ujságosnál, hetilapot napilapot vagy magazint vesztek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!