Szerintetek képmutatóak az ezotériások?
Figyelt kérdés
Sok ezotériával foglalkozó ember bölcsnek, tudatosnak és mértékletesnek mutatja magát, viszont nekem az az érzésem, hogy csak megjátszák magukat.2021. nov. 15. 13:29
1/39 anonim válasza:
Inkább az ateisták a materialisták azok. AKik azt hiszik, hogy ők tudják, hogy a mindenség hogyan is keletkezett. Hehe
2/39 anonim válasza:
Egy szóval: igen.
Eleve gyanús ha valaki annyira nagyon érteni véli az életet.
3/39 Grimfox válasza:
Akik ide járnak, igen. Akik nyíltan mutogatják, vagy ezzel keresnek pénzt, úgyszintén. Aki ténylegesen ezotériával foglalkozik, vagy hasonlóval, az nem lenget 50 négyzetméteres zászlót, hogy ő ezoterikus. (igen, mielőtt valaki belém állna, rám is vonatkozik, amit fent leírtam)
4/39 anonim válasza:
Az ateisták túlnyomó többsége a természettudomány hivatalos álláspontját fogadja el, ami jelenleg az, hogy nincs válasz. Vannak elképzelések, de egyik sincs bizonyítva.
5/39 Grimfox válasza:
Csak ide nem azok járnak, akik így gondolják, hanem akik tényként kezelik, amiről valakik felállítottak egy kellően stabil elméletet. És mindenkit lenéznek(nem is győzik hangoztatni), aki másként gondolja. Ezotériával foglalkozókat, vallásosokat, vagy azokat, akik ugyan ateisták, de más elméleteket is ismernek, és valószínűbbnek tartják őket.
6/39 anonim válasza:
Mindenki, aki ide ír, és az is, aki nem, csak egy ember. Hibákkal, eltévelyedésekkel, minden ezzel járó dologgal együtt. Még a legnagyobbnak vélt spirituális mesterekről is kiderülnek néha dolgok. Van, aki mások előtt játssza meg magát, és van, aki maga előtt is, vagyis még csak tudatában sincs.
7/39 A kérdező kommentje:
Nekem is az volt az érzésem, hogy bort isznak és vizet predikálnak, mint a keresztények
2021. nov. 15. 14:40
8/39 anonim válasza:
Hát, szerintem pont Grimfox nem ilyen :D ne légy álszerény ;)
Én idejárok, mert érdekel. Névtelenül írok. Nincs imázsom.
9/39 Grimfox válasza:
Hidd el, ismerem magam annyira, hogy ezt kijelenthessem.
10/39 anonim válasza:
"Inkább az ateisták a materialisták azok. AKik azt hiszik, hogy ők tudják, hogy a mindenség hogyan is keletkezett. Hehe"
Ugyan így: kicseréled az ateistát keresztényre, vagy a materialistát bármely vallási hívőre és stimmel a mondatod. Sajnos a vallásos emberek is azt hiszik tudják, hogy mi hogyan lett. De a valóság csúfos. Nem tudjuk. Találgatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!