Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Horváth Zoltánnál (auralátó)...

Horváth Zoltánnál (auralátó) aki volt már bármilyen előadáson, kezelésen, auraelemzésen, kérem, írjon! Mi a véleményetek, a tapasztalatotok a személyes találkozás alapján róla?

Figyelt kérdés
Vagy aki volt vele utazáson (pl Egyiptomban).

2021. nov. 11. 15:45
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Elvileg nem kéne különbségnek lennie attól mert külső szemlélő látja. Legfeljebb ha baja van a színek felismerésével.

Tudtommal valamennyire, nem teljesen, de valamennyire változhat. Mivel te magad is folyamatosan változol, így az aurád is változhat veled együtt.

2021. nov. 16. 01:07
 22/35 A kérdező kommentje:

Érdekes kérdés ez. Leginkább persze az auralátók tudnak erre válaszolni, mármint részletekbe menően.

Gondolom, hogy az érzelmi test az akár pillanatról pillanatra is változhat.

Ezért kérdeztem, hogy az alap színről van-e szó, mert ha nem, akkor nem furcsa, hogy máshogy látták.

2021. nov. 16. 02:37
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

Már ha azt nem számolod bele, hogy aki máshogy látta az lehetett pénzlehúzó csaló is. :)

Mert akik foglalkozás szerűen csinálnak ilyeneket, mint átkozás, szerelmi mágia, jóslás, auralátás azok 99.99%ban csalók akik pénz húznak le azokról akik nem jártasak abban amit kérnek.

2021. nov. 16. 02:56
 24/35 A kérdező kommentje:

Tulajdonképpen az is lehet, hogy úgy van, írtad.

Végül is ezért lettem volna kíváncsi a képességeire. Jó lett volna, hogyha többen írnak konkrétumokat és tapasztalatokat.

Amúgy tudja valaki, hogy mennyi nála egy ilyen auraelemzés vagy mi?

2021. nov. 16. 03:07
 25/35 A kérdező kommentje:
De amúgy nem hiszem, hogy Horváth Zoltán foglalkozik olyasmivel, hogy jóslás és hasonlók, de persze nem ismerem annyira, hogy ilyet kijelenthessek.
2021. nov. 16. 03:08
 26/35 anonim ***** válasza:

Azt nem mondtam, hogy ő foglalkozik mindegyikkel. :)

Csak azt, hogy akik ezek valamelyikét pénzért foglalkozás szerűen csinálja azok nagyrészt csalók.

És sajnos esélytelen nem csalót találni aki pénzért dolgozik. Bármilyen irányzattal.

2021. nov. 16. 03:21
 27/35 A kérdező kommentje:

Tulajdonképpen nem tudom, hogy ő mennyiért dolgozik, de szerintem az nem probléma, hogy valamennyit kér az ilyesmiért, hiszen ha már időt és akármit szánt egy másik emberre, akkor egyfajta szolgáltatást nyújtott, tehát tudom így látni ezt a témakört, de én is azt tartom optimálisnak, ahogy Jézus Krisztus és a hasonló kaliberű mesterek álltak hozzá a kérdéshez.

Te már voltál nála?

2021. nov. 16. 03:26
 28/35 anonim ***** válasza:

"Te már voltál nála?"

Nem még nem, és nem is tervezek. :)

Mivel nem megbízható egyik sem aki üzletet csinál az ilyesmiből. Legalább is még nem láttam, hogy ilyen személyek tényleg tudtak volna bármit is.

Így nem is bíznék meg egyben sem annyira, hogy pénzt adjak ki érte.

2021. nov. 16. 03:38
 29/35 A kérdező kommentje:

És ismersz olyan valakit, aki nem pénzért csinálja?

Ja, ha már a témánál tartunk, erről jut eszembe, hogy mostanában azt csinálják többen is, hogy írják, hogy adományt adj, de azért meg van határozva, hogy mennyi, szóval ez mekkora képmutatás már.

Adomány,de azért meghatározza hogy mennyibe kerül...

Szerintem nem azt hívják adománynak.

Plusz, ha kötelező, az sem adomány.

Az adomány az szerintem az, hogy az ember eldönti, hogy ad-e vagy nem és ha ad, akkor mennyit.

2021. nov. 16. 03:44
 30/35 A kérdező kommentje:
Ha ismersz olyat, aki nem kér érte pénzt, akkor légy szíves, írd meg magánban. :)
2021. nov. 16. 03:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!