Horváth Zoltánnál (auralátó) aki volt már bármilyen előadáson, kezelésen, auraelemzésen, kérem, írjon! Mi a véleményetek, a tapasztalatotok a személyes találkozás alapján róla?
#11. Most már értelmű, hogy trollkodsz.
Többször írtál már ide és lehetőséged lett volna nekem válaszolnod, de nem azt tetted, hanem mellébeszéltél.
Ennél a kérdésnél nem arra vagyok kíváncsi, hogy mi a véleményed a vonzás törvényéről, viszont amire valóban kíváncsi voltam, arra nem válaszoltál.
Ezzel mindent elárultál. Ne keverd magad több hazugságba. Inkább ne írj ide többet. Csak akkor, ha igazat írsz!
A felhasználók szándékos megtévesztése szabályzatellenes.
#16. Úgy érted, hogy az alapszíne?
#17. :) Lehet!
Azért itt lehetséges több opció is.
1) aki a zöldet mondta csaló.
2) színtévesztő.
Bár én inkább a 1) pontra szavazok.
Amúgy én arra gondoltam, hogy nem lehet az, hogy aki belülről nézi a saját auráját és aki kívülről nézi máshogy látja?
Persze lehet, hogy ez teljesen bugyutaság. :)
Illetve még az is eszembe jutott, hogy az is okozhatja a különbséget, hogy melyik aura réteget nézte.
Ezért kérdeztem, hogy az aura alapszínéről van szó?
És ez tud változni? Jó lenne, ha ezekre egy auralátó válaszolna. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!