Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randival kapcsolatban tapasztalatok?
Jövő héten találkozok egy sráccal. Neten ismertem meg, még nem talalkoztunk. Szerintetek lesz téma? Mondta múltkor a barátnőm hogy általában ez úgy szokott lenni hogy az első pár randizgatásokon kicsit kínos, mert nem igazán van téma/kicsit erőltetett/stb, de ahogy megismeritek egymást, már normálisan tudtok beszélgetni. Ez tényleg így van, hogy az első pár alkalomnál nehéz témát találni? Tapasztalatok?
19/L
nekem eddig mindig csak első randim volt vagy max második mert offoltam
de! az a két randi amúgy nem volt olyan rossz
illetve a másodikon halálra untam magam
a fiú folyamatosan csak beszélt és beszélt és ugrált a témák között
szörnyű volt
az első viszont.. na az egy szép első randi volt
nem éreztem erőltetettnek
bár az zavart hogy feljöttek az exek
ami engem nagyon fusztrált és egyátalán nem érdekelt
szerintem jönni fognak a témák csak próbálj nyugodt maradni és légy önmagad
és ne ugrálj egyik témáról a másikra meg hagyd a másikat is beszélni
fura hogy nálunk nem a kínos csend volt a baj
de tényleg szerintem az a legfontosabb hogy olyan legyél amilyen szoktál
és lehet hogy lesz olyan hogy kicsit kínos a szitu de van amikor az nem is olyan nagyon rossz dolog
drukkolok!
és mi amúgy ilyen könnyedebb témákkal kezdtük
suli ilyenek aztán alakult magától
Szerintem ha valakit nem ismersz még annyira akkor kb mindenről eltudtok beszélgetni. Ha feljön egy téma akkor azt már követi a többi, Ha pedig már ismered a másikat akkor meg pont amiatt tudtok jól beszélgetni. Szerintem a kínos csendet max az okozhatja ha egyikőtök kicsit zárkózottabb vagy nehezebben oldódik fel hamar
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!