Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért jönnek ide az ezotériába...

Miért jönnek ide az ezotériába olyanok aki nem hisznek benne? Legalábbis, miért jönnek butaságokat írkálni?

Figyelt kérdés
Szerintem a Kérdező nem arra kíváncsi, hogy aki nem hisz benne, hogyan tudja lehülyézni, hanem értelmes válaszokat vár.
2010. szept. 4. 11:14
1 2 3
 21/26 anonim válasza:

14:26 vagyok!

16:41-nek:

Én nem elméletről írtam, amit szted bizonyítékoknak hisznek az emberek ebben az esetben! Direkt írtam is, hogy először nézz utána ezeknek a dolgoknak, de látom nem tetted meg, pedig ha használnád a google-t, akkor olyan számtalan beszámolóra bukkannál, ami kizárt hogy hazugság lenne, vagy csak beképzelt eset.

Igenis, vannak bizonyítékok rá: nézd a villámolvasást, jobbagyféltekés rajzolást, a 3 ujj technikát, meditációt, hipnózisokat, amiben az előző életeket tárták fel, és így pontos információkat tudtak meg arról a bizonyos korról, földrajzi fekvésről, a korok és népek szokásairól, stb. Sőt, a páciensek, akiken végezték a regressziós hipnózist, olyan nyelveken szólaltak meg, mintha csak az anyanyelvük lenne, pedig tudatos állapotban soha vagy csak nem olyan jól. Agykontrollal nyelvet tanulhatsz nevetségesen rövid idő alatt, beprogramozhatod magadnak, hogy megálmodd a holnapot, a jövőt, vagy akár a téged foglalkoztató kérdésre tudatalattid megadja a választ. Pontosan annyi pénz áll a házhoz, amennyit vizualizáltál magadnak. Pontosan olyan autót nyersz, amilyet szeretnél. Annyi dolog van, ami nem lehet pusztán véletlen! Mert az lenne nevetséges, ha minden ilyen dolgot csak véletlennek képzelne az ember.

És megelőzve, hogy megint csak megpróbálná valaki magyarázni, miért ne higgyünk az ezotériába, nézd meg például ezeket a linkeket, olvass utána, mert ha (és ez már annyiszor el lett magyarázva) nem tudod miről van szó, mit foglal magába az ezotéria, nem kell a térítő komment egy olyan kérdésbe, ahol a kérdezők nem a bunkókra kiváncsiak, akik mindent megmagyaráznak.

Ha még mindig magyarázni akarnak a hitetlenek, a bizonyítékot is írják le, hogy hogy lehet minden dolog VÉLETLEN? Véletlenül leesett a pohár a földre. De hogy véletlenül pont az történjen, pont akkor, pont abban a helyzetben, az már egészen biztosan NEM véletlen!

És itt vannak a linkek:

http://www.youtube.com/watch?v=bareHC8vqx4

[link]

[link]

De ennél sokkal többet is találsz... Mire jó a net...

Természetesen, aki még nem fogta fel, hogy a saját életében is vannak tapasztalatok, amiknek még nem tulajdonított különösebb jelentőséget, és nem hisz benne, így nincs ennél a kérdésnél semmi keresnivalója sem!

"Ha valami mégis bebizonyosodik a tudomány által, akkor máris kikerül az ezotéria körei közül." --> pl. az aura is bebizonyosodott azzal, hogy (mint ahogy már írták) le lehet fényképezni azt. Pár évvel ezelőtt még nevettek rajta, ma már tény, hogy létezik, mégsem látja senki (bár ezt is meg lehet tanulni). Mitől vagy biztos, hogy pár év múlva nem fognak mást is bebizonyítani, ami ma még az ezotériába tartozik? Ennyi!

2010. szept. 4. 18:26
 22/26 A kérdező kommentje:
:-)))
2010. szept. 4. 18:56
 23/26 Neménvagyokaz ***** válasza:

A tudatlanok azért írnak ezotériára mert ők "tanultak és mindent jobban tudnak másoknál", és amit ők mondanak az igaz. -Másrészt ki dönti el mi igaz és mi nem?-

Mellesleg a hit nem függ össze a tudatlansággal. Aki több vallást és világnézetet tanulmányozott az okosabb, mert a különböző vallások sok tanulmányt 8is felhalmoztak. Vannak akik azért nem hisznek az ezoterikus dolgokban, mert azt a gépek nem mutatják ki, vagy azt mutatják nem létezik és "a gép nem tévedhet". Tehát azok a gépek nem tévedhetnek amit azok az emberek csináltak akik tévedhetnek. Azok akik jártasak az agykontrollban és a hasonló tudományokban(igen én tudománynak tartom) azok jobban tudnak érvényesülni az életben is.

2010. szept. 4. 23:52
 24/26 anonim ***** válasza:

A templomba se csak olyanok járnak akik hisznek - karácsonyi,húsvéti keresztények.

Vannak akik szerint te írsz butaságokat.Éppannyi joguk van válaszolni a kérdésre mint neked.

Jobban higgy a demokráciában,mert abban élsz.

2010. szept. 5. 11:37
 25/26 konnerth ***** válasza:
Részben igazat adok purgatóriumnak mert szabad országban éltek (azért így írtam mert nem Magyarországon élek) és a vélemény nyilvánítást nem tiltja a törvény, DE attól hogy nem vagy hívő attól még nem kell bunkó módon reagálni és lelombozni azokat akik hisznek ebben. Én hiszek és szeretném is meg tanulni az agykontrollt. Te miért akarod bebizonyítani hogy az Ezotéria hülyeség és nem kell benne hinni? Nem tudom biztosra de szerintem azért mert neked még nem volt benne örömöd elismerem nekem sem volt túl sok. Én nem akarom bebizonyítani a véleményed ellenkezőjét de akkor te miért teszed??? Vannak akik nem tudják hogy mit higgyenek mert már annyi "háborús" választ olvastak hogy nem tudnak mit csinálni és hogyha fel hozol egyetlen idióta érvet ami nem igaz arról hogy ez nincs akkor szerencsétlen ember aki egyébként hinni akart ebben azt megfosztod ettől mert meg van zavarodva és attól a hülye és hazug érvtől meg változtatja a véleményét és inmáron +1 nem hívő van. Saját döntét kell mindenkinek hoznia tehát ne bafolyásolj senkit. És ha ezek után bárki aki nem hívő ide ír valami bunkót akkor meg kérdőjelezem hogy tényleg okosak-e és talán ők is elgondolkodhatnának ezen...
2010. szept. 6. 21:07
 26/26 A kérdező kommentje:
Én tapasztaltam többször is ezeket a dolgokat, de akit ez nem érdekel nem tudom minek jön ide. Én ezt sem értem.
2010. szept. 7. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!