Miért a lemondás, miért nem a hedonizmussal világosodunk meg?
igen volt es van most is ilyen iranyzat vallasokhoz kapcsolodva is
szoval haladhatsz ezen is
de akkor haladni kell
a gond mindket nagy uttal az hogy megallnak rajta
az haladas? Hogy ered el a celt akkor? A megvilagosodast
Több szempontból is próbáltam megközelíteni, mert ha lemondasz és frusztrált leszel az se old meg semmit, de akár be is jöhet valakinek.
Viszont ha hedonista vagy "tönkre baszhat" annyira hogy önként menj a lemondás útjára, viszont lehet valaki így tud "kiteljesedni."
Ugyanakkor szerintem a középút nem feltétlen a teljes lemondásba kéne hogy vezessen. Lényegében szerintem az a fontos hogy haladjunk az "úton" és ne toporogjunk. A tapasztalás és a tudás megszerzésével pedig idővel automatikusan a számunkra kijelölt utat tudjuk járni nem?
Na meg a megvilágosodás vágya is vágy nem?
Szerintem a lemondást is lehet élvezni és a nem lemondásban is szorongani, sokkal inkább tudati szinten kell ott lenni (szerintem)
#6 nagy gondolkodok azt szoktak mondani hogy ne gondolkodj annyit
#8 "volt" elmult, jo volt
nem eleg megvilagosito?
hogyan erd el hogy tovabb tartson, "vegul" hogy ne erjen veget sosem, vegul eltunnek ezek is, nincs halal, nincs elet, nincs a nincs sem, ez a minden ami sincsen
es hasonlo kozhelyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!