Mind gyilkosok vagyunk, de az ember miért hiszi azt hogy ő nem?
"Inkább a poloskák jöjjenek be, minthogy random idegen emberek, ugye tudod hogy a hideg elől menekülnek, te is ezt tennéd,"
De gondolom, azért még sincs egy darab sem a házadban, persze más nyugodtan gondoskodhatna róla helyetted is. Meg mi az, hogy inkább a poloska, mint egy random idegen ember? Ha egy élőlény kártékony és ártani akar nekem, tökmindegy, hogy egy ember, állat, növény, semmi keresnivalója nincsen a házamban. Az embernek joga van megvédenie magát a rá leselkedő veszélyekkel szemben.
"a családapáik irtják egymást az úgy ok, ha leütöd a betörőt már meghurcolnak.."
Miért lenne ok? Mit kéne tennem, ha két ember öli egymást? Álljak közéjük, vagy mi? Hagyjam, hogy engem öljenek meg? Attól majd kibékülnek? Egyébként sem szoktam betörőket leütni, ha kirabolnak, hívom a rendőrséget, és ők majd intézkednek.
Egyszerűbb egy flakonnal begyűjteni a bogarakat szerintem mint egyesével kinyírni őket, meg feltalálták már a szúnyoghálót is.
Hát elég nagy házba lakhatsz ha nem tűnne fel egy betörőnek hogy épp a rendőrséget hívja valaki a házból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!