Ha egy ember meghal Budapesten daganatos betegségben, akkor nyugodtan lehet állítani azt, hogy akik autót vezettek arrafelé mind gyilkosok?
Akik kirabolnak egy uzletet azok gyilkosok. Váo.
Penge logika.
Gyakorolj még, fog ez menni.
Nyugodtan.
Nyugtalanul nem érdemes.
"Ha egy ember meghal Budapesten daganatos betegségben, akkor nyugodtan lehet állítani azt, hogy akik autót vezettek arrafelé mind gyilkosok?"
Mivel minden ember Budapesten használja a tömegközlekedést és fűteni is szokott - aminek szintén van légszennyező kibocsátása, így akkor nyugodtan állíthatnánk szerinted mindenkiről aki daganatos betegségben szenved, hogy öngyilkosok?
És hogy van ez szerinted? Aki meghal daganatban azt meggyilkolták, aki meg nem lesz beteg annak direkt megkegyelmeztek?
Utaztál már autóban vagy busszal? Akkor te is gyilkos vagy?
Miért kell mindig baromságokat ide beírkálni?
"Miért kell mindig baromságokat ide beírkálni?"
Szerintem egy nagyon jó és aktuális kérdés, engem sikerült elgondolkodtatnia. Ennek a kérdésnek van egészségügyi, politikai, bűnügyi, földrajzi illetve gazdasági vonatkozása is tulajdonképpen ha jobban belegondolunk. Persze ha még mélyebben belemegyünk biztosan mást is ki lehetne következtetni belőle. Én örülök, hogy ez a kérdés feltevésre került és egy "talán" hasznos választ is tudtam rá adni.
igen, jogos úgyhogy adóztassuk meg a benzint és a pénzt költsük az egészségügyre!
Ja hogy már meg van adóztatva a benya, csak a bevétel véletlenül elvesztette közpénz jellegét és a mészáros birodalom részévé vált...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!