Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Működhet megint ?

Működhet megint ?

Figyelt kérdés

Egyszer már manifesztàltam 2 évvel ezelőtt hogy akkori párom akivel nem régen szakítottam jöjjön vissza hozzám. 1 hónapra rá kibékültünk .

Most tetszik egy fiú újra el kezdtem manifesztálni hogy ő is kezdjen hasonló képem érezni mint én de persze nem csak a manifesztálciótol várok csodát. Teszek is érte próbálom ki mutatni felé az érzéseim .

De szerintetek ha kitartó vagyok is nagyon is hiszek benne sikerülhet a manifesztalciom ismét ?

2021. okt. 6. 11:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Mért nem manifesztàlsz magadnak egy magyartanárt, hogy tudj helyesen írni?
2021. okt. 7. 07:35
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom az uccsókkal mi van.

De ez nem a klasszikus "Huhuu, Univerzum, szilvás buktát, mert azt szeretem! please"

Hanem egy szaros szerelem, finom gesztusokkal, jelekkel. Semmi több. Az Introveltált emberek általában így szokták.

S az amit, mármint ahogy csinálja, az a ""manifesztáció"" pont, egy működő képes változata.

2021. okt. 7. 07:57
 13/14 SpiritFarmer ***** válasza:
legerosebb manifesztacios gyakorlat, elkepzelni hogy mar reg megtortent amit szeretnel es egy hozzad kozel allo embernek meseled el hogy milyen jo is ez es leirod neki hogy hogy erzed magad ettol stb.
2021. okt. 7. 23:43
 14/14 anonim ***** válasza:

13 negatív tapasztalat.

Van aki nem az, és annak hiszi magát. Igen megvilágosodottnak/ Buddának.

De az egója az egekbe szökött. 👍 Manifesztáció...

Önismeret zéró, csak az amit írtál, nekem is ezt tanácsolta...

De nyilván én voltam az elme rabja.😂

2021. okt. 8. 03:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!