Na jó, de még azt sem tudjuk pontosan, hogy a világ mindennel együtt miből, miért és hogyan jött létre:)
Szóval arra is kereshetnénk a kérdést, hogy egyáltalán mi irányítja a lélekvándorlást? Hová vándorolnak, mennyire időre, hogyan vesznek fek új alakot és miért stb...
2015. márc. 16. 20:23
2/18 anonim válasza:
Úristen lehet h kifog törni a 3.vh?
2015. márc. 16. 20:24
3/18 anonim válasza:
Üdvözlet! A skolasztikusok anyagfogalmán érdemes eltöprengeni:
1. az anyag első állapota: a potencia passiva pura, a tiszta potencialitás (lehetőség) ténylegesen: a semmi.
2. tiszta kvantitás 3. kvantitás és kvalitás
És most megyek készítek egy teát. -aa-
2015. márc. 16. 20:32
4/18 anonim válasza:
Biztos fincsi lesz, ha végeztél vele: előre is egészségedre!
Addig még töprengek azon, amit írtál:)
2015. márc. 16. 20:36
5/18 A kérdező kommentje:
Nekem nagy félelmem a halál. És próbáltam mindent elolvasni mindenben logikát keresni hogy a halál után lehet e élet.De így hogy az univerzum megszűnésével a lélekvándorlás is cáfolható nem tudom ki vagyok borulva az egésztől számomra felfoghatatlan.
2015. márc. 16. 20:45
6/18 anonim válasza:
Amugy egyszerű a válasz reinkarnálódik az univerzum :D
2015. márc. 16. 20:52
7/18 anonim válasza:
20:52-nél a pont, az univerzum önmagába össze fog esni, aztán új ősrobbanás és kezdődik minden előröl, meg aztán ott a multiverzum teória is
2015. márc. 16. 21:00
8/18 anonim válasza:
Csurog a kreativitást:)
Nem kell félni a haláltól...Élni kell, míg lehet.
2015. márc. 16. 21:00
9/18 anonim válasza:
Igaz nem kell félni hívni kell Chuck Norrist , inek van meg az ő tel. száma ? :D
2015. márc. 16. 21:04
10/18 anonim válasza:
"az univerzum önmagába össze fog esni, aztán új ősrobbanás és kezdődik minden előröl"
Ez egy elképzelhető lehetőség volt, de már megcáfolták:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!