Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lelkekre,gondolok mért lehet...

Lelkekre,gondolok mért lehet ilyen érzésem?

Figyelt kérdés

Mostanába elég sokszor van rémálmom legalábbis azt hiszem azok. Gyilkosságok meg rossz dolgok vannak benne meg olyan embereket ismerek meg akiket még soha nem láttam. Tobb hete 3 körul kelek fel par napja megfigyeltem hgy 3:26kor.

Meg már régota este a szobamba egyedul nem erzem magam biztonságban valamiert felek. Napkozben semmi ilyen csak este. Meg van hgy tanulok es a lampa elkezd villogni es arra is volt pelda hgy sokszor ugy ereztem nem vagyok egyedul.

Felni nem felek mar ugy az almoktol se csak mar napi szinten gondolkozok ezeken az almaimon. Lehet kapcsolatba akarna lépni velem egy lélek?

2021. okt. 2. 18:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
a vége hülyeség. Mindenki hisz a lélekben.
2021. okt. 3. 12:09
 12/13 anonim ***** válasza:
NEM MINDENKI, mert ÉN SEM HISZEK bennük!
2021. okt. 4. 08:48
 13/13 anonim válasza:
Vannak sajnos itt ragadt lelkek,entitások szintén. Az itt ragadt lelkeket köztes síkon ragadt lelkeknek nevezzük.Olyan is előfordulhat,hogy a te energiateredbe ragadt valakinek a lelkének egy darabja.Nem ok nélkül érzed ezeket a jeleket,jelzést kaptál.
2021. okt. 31. 16:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!